Φερνάντο Ιέρο: Ετοιμάζεται για γάμο με την κούκλα και 15 χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Φερνάντο Ιέρο: Ετοιμάζεται για γάμο με την κούκλα και 15 χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Ο Φερνάντο Ιέρο έχει ξανανιώσει μέσα από την σχέση του με τη Φάνι Στίπκοβιτς - H δημοσιογράφος από την Κροατία έχει συναντήσει τους μεγαλύτερους σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού, ενώ έχει πίσω της και καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ

hierro-gamos433
Εκείνος είναι ο μεγάλος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης στην περίοδο που μετά από την δεκαετία του '60 η ομάδα επέστρεψε στην κορυφή του Champions League και εκείνη μια φτασμένη δημοσιογράφος από την Κροατία η οποία έχει γράψει την δική της ιστορία με συνεντεύξεις από δεκάδες διάσημους αθλητές.

Όταν ο Φερνάντο Ιέρο σήκωσε το 1998 το Champions League με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης η Φάνι Στίπκοβιτς ήταν μόλις 16 ετών και ζούσε ακόμη στην πατρίδα της την Κροατία. 

Ο Ιέρο τότε ήταν παντρεμένος με την Σόνια Ρουίζ και η Φάνι δεν είχε αποφασίσει ακόμη να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία και το ποδόσφαιρο.



Το 2020, μετά από 28 χρόνια γάμου, ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης χώρισε και απλά ήξερε σαν όνομα την Φάνι Στίπκοβιτς, λόγω των συνεντεύξεών της.



Κλείσιμο


Στα τέλη του 2021 όλοι έμαθαν ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι!

Ο Φερνάντο Ιέρο άφησε πίσω του τον έγγαμο βίο και ζει μαζί με την Φάνι σε μονοκατοικία στην Μαδρίτη με φήμες από την πρωτεύουσα να θέλουν τους δυο τους να σκέφτονται τον γάμο.


Εκείνος είναι 54 και εκείνη είναι 39. Φυσικά, τα 15 χρόνια διαφοράς στην ηλικία δεν τους εμποδίζουν να νιώθουν σαν παιδιά και να ζουν με τρέλα τον έρωτά τους.

Η Στίπκοβιτς έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, πολιτικές επιστήμες ενώ έχει ασχοληθεί εκτός από το μόντελιγκ και με το τραγούδι. Το 2014 και το 2015 είχε ψηφιστεί ως η πιο σέξι δημοσιογράφος της Ευρώπης.

Είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα που έχει κάνει διαφημίσεις ενώ παρουσιάζει και σχολιάζει μεγάλα event του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Στην πλούσια καριέρα της έχει πάρει συνεντεύξεις από σταρ του αθλητισμού όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφα Ναδάλ,ο Αντρέ Άγκασι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Λουίς Χάμιλτον, ο Λουίς Φίγκο, ο Λούκα Μόντριτς νώ φυσικά έχει πάρει συνέντευξη και από τον Φερνάντο Ιέρο.







Έχει παρουσιάσει επίσης καλλιστεία στη χώρα της ενώ συμμετείχε και σε εκπομπή στην Ισπανία με θέμα τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Επιπλέον έχει παρουσιάσει την δική της συλλογή με μαγιό. 



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρης του Άμπου Ντάμπι

Ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δηλητηρίαση από κεταμίνη, αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Στη Γερμανία ενέκριναν νομοσχέδιο που επιτρέπει την επίταξη ή απαλλοτρίωση ενεργειακών υποδομών και εταιρειών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης