Φερνάντο Αλόνσο: Το νέο κορίτσι του πρωταθλητή της Formula 1

Φερνάντο Αλόνσο: Το νέο κορίτσι του πρωταθλητή της Formula 1

Ο δις πρωταθλητής της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο, είναι σε σχέση με την βραβευμένη Αυστριακή δημοσιογράφο, Άντρεα Σλάγκερ, η οποία έχει ειδίκευση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

alonso343
Νέος έρωτας έσκασε στη ζωή του Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός που έχει κατακτήσει 2 φορές τον παγκόσμιο τίτλο στη Formula 1 και συνεχίζει να είναι στις επάλξεις είναι ζευγάρι με την Άντρεα Σλάγκερ και είχαν την ευκαιρία να περάσουν μαζί κάποιες ωραίες ημέρες στο Μαϊάμι μετά από το Grand Prix.

Η Άντρεα είναι ένα χρόνο μικρότερη (1982 αντί 1981) από τον Φερνάντο ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Ισπανίδα τραγουδίστρια Ρακέλ Ντελ Ροσάριο έως το 2011. Ο Αλόνσο απασχολεί συχνά τα ΜΜΕ για τις φίλες του και η σχέση του με την Άντρα είναι "φρέσκια".

Ανέβασαν κοινές φωτογραφίες από το Μαϊάμι στα social media ενώ πήγαν και για μπάνιο σε παραλία της Φλόριντα και έγιναν "τροφή" για τους παπαράτσι.


Κλείσιμο

Η 39χρονη Άντρεα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστρία αλλά έχει ζήσει και στην Πορτογαλία. Έχει σπουδάσει μάρκετιγκ, αγγλική φιλολογία και δημοσιογραφία και την κέρδισαν τα ΜΜΕ.

Ξεκίνησε ως παρουσιάστρια αλλά γρήγορά ξεκίνησε το ρεπορτάζ και τα ταξίδια. Έχει καλύψει Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, πολλά σημαντικά τουρνουά στο τένις και στο χόκεϊ.

Το 2019, ψηφίστηκε «Αυστριακή αθλητική δημοσιογράφος της χρονιάς» από το βιομηχανικό περιοδικό Extradienst.

Η μεγάλη της αδυναμία είναι η Formula 1 και για χρόνια στέλνει ανταποκρίσεις για όσα συμβαίνουν στα Grand Prix. Μιλάει γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά και λατρεύει τα ζώα.

Οι φήμες για σχέση του πιλότου και της δημοοσιογράφου ξεκίνησαν μετά από like που έκανε ο ένας στον άλλο στα social media.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανός εγκλωβισμένος στο Αζοφστάλ ζητά από τον Έλον Μασκ να βοηθήσει

«Ο μονάκριβός μου, ο Μάριός μου»: Θρήνος και ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο του 7χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο εισαγγελέας ερευνά την καταγγελία για βιασμό κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης