Ίντερ: Η πιο καυτή ρεπόρτερ της Κυπελλούχου Ιταλίας

Ίντερ: Η πιο καυτή ρεπόρτερ της Κυπελλούχου Ιταλίας

Η Εύα Γκίνι δεν χάνει αγώνα της Ίντερ αφού δουλεύει για την ομάδα του Μιλάνου και πανηγύρισε μαζί της το Κύπελλο Ιταλίας απέναντι στην Γιουβέντους - Λάτρεύει τον Μακιαβέλι, τον Τομ Κρουζ και το τένις

εωα
Το βράδυ της Τετάρτης η Ίντερ επικράτησε με 4-2 της Γιουβέντους στην παράταση του τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας και κατέκτησε το 8ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Η ομάδα του Μιλάνου που έχει επιστρέψει δυνατά στα τρόπαια τα τελευταία χρόνια έχει στις τάξεις της μια καυτή ρεπόρτερ η οποία δεν χάνει παιχνίδι της.

Ανήκει στο δυναμικό του Inter TV και κάνει συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές μετά από τους αγώνες της ομάδας σε Ιταλία αλλά και στα Κύπελλα Ευρώπης.

Το όνομα της είναι Εύα Γκίνι και είναι η πιο hot ρεπόρτερ του κλαμπ! Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1993 στο Μιλάνο και από μικρή αγάπησε την Ίντερ αλλά και γενικά το ποδόσφαιρο.



Σπούδασε σύγχρονη λογοτεχνία στο πανεπιστήμιο του Μιλάνου και έκανε διατριβή για στον "Ηγεμόνα" του Μακιαβέλι. Το 2016 ξεκίνησε την περιπέτεια της στο χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης αφού έκανε πρακτική στο Inter TV.
Κλείσιμο

Συνεργάστηκε με την Gazzetta Dello Sport αλλά και με το SportItalia ενώ το 2020 επέστρεψε στο Inter TV και ακολουθεί παντού την ομάδα. Εντυπωσιάζει με τις γνώσεις της για το ποδόσφαιρο και φυσικά με την εμφάνιση της.

Πολλές είναι οι εταιρείες που της προτείνουν διαφημίσεις και εκείνη συνεχίζει να ζει για να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Αν και Ιταλίδα λατρεύει τα ταξίδια στο Λονδίνο ενώ παίζει τένις και είναι φαν της Σερένα Ουίλιαμς. Της αρέσει ο Τομ Κρουζ και η Αντζελίνα Τζολί και θα ήθελε να παίξει σε μια ταινία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη wazaBe (@wazabe_events)


Μπορεί να είναι διάσημη στη χώρα της κρατάει μακριά από τα φώτα την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανός εγκλωβισμένος στο Αζοφστάλ ζητά από τον Έλον Μασκ να βοηθήσει

«Ο μονάκριβός μου, ο Μάριός μου»: Θρήνος και ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο του 7χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο εισαγγελέας ερευνά την καταγγελία για βιασμό κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης