Αντσελότι: «Καλός ο Χάαλαντ αλλά εγώ προτιμώ την ομάδα μου που έφτασε στον τελικό»

Αντσελότι: «Καλός ο Χάαλαντ αλλά εγώ προτιμώ την ομάδα μου που έφτασε στον τελικό»

Ο Κάρλος Αντσελότι ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές του στην Ρεάλ Μαδρίτης - Ο Ιταλός τεχνικός κατέθεσε και την άποψη του για την Λίβερπουλ

antse_2
Για την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ στην Σίτι και για την Λίβερπουλ μίλησε ο Κάρλος Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα με την Λεβάντε στη La Liga.

Ο Ιταλός που είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία είπε για την μεταγραφή του Νορβηγού στη Σίτι:

«Είναι ένας μεγάλος παίκτης και η Σίτι είναι μία μεγάλη ομάδα. Εγώ προτιμώ όμως την ομάδα μου, που μου έφερε να απολαμβάνω έναν ακόμα τελικό Champions League. Η σεζόν ήταν εύκολη λόγω της σχέσης μου με τους παίκτες.


Κλείσιμο

Εδώ υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει τέσσερα Champions League, τους λέω πως θα κάτσουν στον πάγκο και μου λένε "ουδέν πρόβλημα μίστερ».

Για την Λίβερπουλ και για τον τελικό του Champions League που ακολουθεί σημείωσε:

«Παρακολούθησα το ματς της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα ως οπαδός και ως αναλυτής. Περισσότερο ως αναλυτής πάντως. Γνωρίζουμε πολύ καλά την Λίβερπουλ.

Εγώ την ξέρω καλά επειδή την έχουμε αντιμετωπίσει τέσσερα χρόνια πριν τουλάχιστον δύο φορές, με την Νάπολι, με την Έβερτον, αλλά και σε φιλικά... Εκείνοι γνωρίζονται πολύ καλά τόσο εμένα όσο και την Ρεάλ. Για αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν μυστικά. Θα προετοιμαστούμε καλά, με την μέγιστη ηρεμία».


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία κατά Ρωσίας για το «φρένο» στο φυσικό αέριο προς την Ευρώπη: «Θα είναι υπεύθυνη για τις ανθρωπιστικές συνέπειες»

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ζητά από το Κογκρέσο να εγκρίνει την αναβάθμιση των τουρκικών F-16

«Ονειρικό» παρουσίασε τον γάμο του με την Καρολάιν ο Αναγνωστόπουλος - Δεν υπήρχε βία μεταξύ μας, είπε κυνικά ο δολοφόνος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης