Ιτούδης: Συζητάει με την Φενέρμπαχτσε

Ιτούδης: Συζητάει με την Φενέρμπαχτσε

Εξαιρετικά πιθανό είναι ο Δημήτρης Ιτούδης να καθίσει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε από τη νέα αγωνιστική περίοδο - Το συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο αποκλεισμός των Ρώσων από την Euroleague

5479654
Μετά από οχτώ χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Ιτούδης μοιάζει να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην σπουδαία καριέρα του.

Ο Έλληνας προπονητής σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε για να την αναλάβει από το καλοκαίρι του 2022. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη συμφωνία αλλά τόσο από την πλευρά του προπονητή όσο και από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση.

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν σχολιάζει φήμες. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023», θα πει σχετικά ο υπεύθυνος Τύπου της ΤΣΣΚΑ. Ο Ιτούδης είναι στην ομάδα της Ρωσίας από το 2014 αλλά τη σεζόν 2011-22 μετά από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία οι ρωσικές ομάδες αποβλήθηκαν από την Euroleague.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέψει στις ρωσικές ομάδες να παίξουν και τη σεζόν 2022-23 στις διοργανώσεις και παρότι η ΤΣΣΚΑ έχει συμβόλαιο με την Euroleague είναι απίθανο να την δούμε στα γήπεδα της Ευρώπης και τη νέα περίοδο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης που συμφώνησε να αναλάβει την εθνική ομάδα της Ελλάδας έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ έως το 2023 αλλά ο αποκλεισμός από την Ευρώπη σίγουρα θα αλλάξει πολλά στο σχεδιασμό και στο μπάτζετ της ομάδας. Από την άλλη η Φενέρ έχει συμβόλαιο με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς έως το 2023 αλλά σίγουρα στο πρόσωπο του Ιτούδη, του μαθητή του Ομπράντοβιτς, βλέπει τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει ξανά σε μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη.

Ο Έλληνας μοιάζει να είναι ο εκλεκτός των Τούρκων και η ιστορία θα δείξει εάν το φλερτ καταλήξει σε γάμο.


Ειδήσεις σήμερα:

«Καλπάζουν» οι τιμές του αργού πετρελαίου μετά τις κυρώσεις της ΕΕ στη Ρωσία

Νέα πρόκληση Τατάρ: Οι Ελληνοκύπριοι εξοπλίζονται με επιθετικά όπλα για να χύσουν αίμα

Βρέφος έξι μηνών βγήκε ζωντανό από την κόλαση του Αζοφστάλ έπειτα από δύο μήνες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης