Ράτζα για για την απώλεια του Σρετένοβιτς: «Φοβάμαι πλέον να απαντήσω στο τηλέφωνο»

Ράτζα για για την απώλεια του Σρετένοβιτς: «Φοβάμαι πλέον να απαντήσω στο τηλέφωνο»

Ο Ντίνο Ράτζα αποχαιρέτησε με μήνυμα στο Instagram τον φίλο και συμπαίκτη του Ζόραν Σρετένοβιτς που έφυγε την Πέμπτη από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών

rantza
Συγκλονισμένο είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ειδικά στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας για την πρόωρη απώλεια του Ζόραν Σρετένοβιτς.

Ο πλέι μέικερ της εθνικής Γιουγκοσλαβίας και της Γιουγκοπλάστικα υπέστη ανακοπή καρδιάς την Πέμπτη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Ένας από τους συμπαίκτες του και στις δυο ομάδες, ο Ντίνο Ράτζα, ο οποίος έπαιξε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να πιστέψει πως "έφυγε" ο Ζόραν και έγραψε πως μετά από τις συνεχείς απώλειες ανθρώπων του μπάσκετ φοβάται να σηκώσει το τηλέφωνο.



Ο Ράτζα θρήνησε πρώτα τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους τελευταίους μήνες τους Πέταρ Σκάνσι και Γκόραν Σόμπιν.

«Οι τελευταίοι έξι μήνες έχουν γίνει τόσο δύσκολοι που φοβάμαι να απαντήσω στο τηλέφωνο. Τόσοι πολλοί καλοί άνθρωποι και φίλοι έχουν «φύγει». Ήμουν τυχερός που σε είχα αδερφό. Εκείνο τον καιρό είμασταν συγκάτοικοι και περνούσαμε μαζί με τον καιρό μας. Δεν ήταν ποτέ σοβαρός, παρά μόνο όταν έπαιζε.

Και όταν το έκανε είχε έναν υπολογιστή στο κεφάλι του. Ήξερε τι έπρεπε να κάνει όλες τις στιγμές. Ήταν ένα αληθινός παίκτης που κρατούσε τα χαλινάρια σε μία πανίσχυρη ομάδα και όλοι τον λάτρευαν. Έπαιζε άμυνα και ακόμη και αν τελείωνε ένα ματς με δύο καλάθια, θα είχε κάνει ένα εξαιρετικό ματς. Τι μυαλό που ήταν. Φίλε μου, να είναι ένα εύκολο πέρασμα για εσένα», έγραψε ο Ράτζα στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό και Μικολάιβ - «Χτυπήσαμε» 114 στόχους ανακοίνωσε η Μόσχα

Σε πάνω από ένα χρόνο θα γίνει η δίκη, δεν υποχωρούμε στο αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασχέσει τρόφιμα από τη νότια Ουκρανία για να γεμίσει τα άδεια ράφια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης