Άσλεϊ Χάρκλροουντ: Η πρώτη επαγγελματίας τενίστρια με λογαριασμό στο OnlyFans

Άσλεϊ Χάρκλροουντ: Η πρώτη επαγγελματίας τενίστρια με λογαριασμό στο OnlyFans

H Άσλεϊ Χάρκλροουντ στα 36 της χρόνια απέκτησε λογαριασμό στο OnlyFans και έγινε η πρώτη επαγγελματίας τενίστρια που το τόλμησε - Η σύγκριση της με την Κουρνίκοβα - Το εξώφυλλο στο Playboy - Ο τελικός με την Δανιηλίδου για το πρώην Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης

only
Στον κόσμο του OnlyFans είναι πλέον η Άσλεϊ Χάρκλροουντ.

Στη δεκαετία του '00 σε κάθε εμφάνιση της στα κορτ ανά την υφήλιο μαγνήτιζε τα βλέμματα κυρίως των ανδρών όχι και τόσο με επιδόσεις της στο τένις αλλά με τα κάλλη της.

onlty_fans


Για τους λάτρεις του τένις η Άσλεϊ Χάρκλροουντ σήμαινε πολλά και για να γράφουμε και την αλήθεια δεν ήταν κακή τενίστρια. Σε μια περίοδο με τρομερά έντονο ανταγωνισμό η Αμερικανίδα που γεννήθηκε στην Τζόρτζια των ΗΠΑ στις 2/5/1985 έφτασε το 2003 στο Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης.

Κλείσιμο
6257648


Είχε ποσοστό άνω του 60% στις νίκες αλλά δεν κατέκτησε ποτέ τίτλο επιπέδου WTA. Έναν τελικό έπαιξε στην καριέρα της σε αυτό το επίπεδο και τον έχασε από την δική μας Λένα Δανιηλίδου.

Ήταν στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το 2004 με την Ελληνίδα να επικρατεί με 6-3,6-2. Στα Grand Slam έφτασε στον 3ο γύρο στη Μελβούρνη και στο Παρίσι στο απλό και στο διπλό έως τους "8". Από τις νίκες της στα τουρνουά του τένις εισέπραξε κάτι παραπάνω από 1 εκατ. δολάρια. 



Η Άσλεϊ λόγω της εμφάνισης της και των ξανθιών μαλλιών της για πολλά χρόνια συγκρίνονταν με την Άννα Κουρνίκοβα, την Ρωσίδα σούπερ σέξι τενίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της λίγο πριν από εκείνη. Την αποκαλούσαν "Αμερικανίδα Κουρνίκοβα".

Έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2008 όταν αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνόστηθη στο Playboy. Ήταν η πρώτη τενίστρια που το τόλμησε. «Το σκέφτηκα καλά και ήταν κάτι που αποφάσισα να κάνω. Είμαι περήφανη για το σώμα μου. Το σώμα μίας αθλήτριας. Θα είμαι η πρώτη τενίστρια που ποζάρει για το Playboy. Αυτό είναι κουλ», είχε πει τότε η Αμερικανίδα.

Η πρώτη που έγινε εξώφυλλο στο Playboy ήταν η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Καταρίνα Βιτ, ενώ ακολούθησε η πυγμάχος Μία Σεντ Τζον, το 2001 η βολεϊμπολίστρια, Γκαμπριέλ Ρις και άλλες...

play_boy


Για την απόφαση της τενίστριας θα γδυθεί για το Playboy είχε μιλήσει τότε και η Σερένα Ουίλιαμς τονίζοντας πως είναι σεβαστή η απόφαση της αλλά δεν θα μπορούσε να το κάνει η ίδια.

Η Άσλεϊ παντρεύτηκε τον Άλεξ Μπογκομόλοφ Τζούνιορ και εν συνεχεία τον Τσακ Άνταμς με τον οποίο το 2009 απέκτησαν τον γιο τους, Τσάρλι, και το 2011 την κόρη τους Λορέτα.

Το 2008 υποβλήθηκε σε επέμβαση στις ωοθήκες της αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά από το Playboy η Άσλεϊ εδώ και λίγες ημέρες είναι στο OnlyFans. Απέκτησε την δική της σελίδα και περιμένει τους φαν της. Πάντα της άρεσε να εκφράζεται ελεύθερα και γουστάρει να ανεβάζει ωραίες φωτογραφίες της.

Εάν της ζητήσεις να σου περιγράψει με λίγες λέξεις τον εαυτό της θα σου πει πως είναι : παιχιδιάρικη, σέξι, σπορ, διασκεδαστική και πάνω στην ακμή της. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Με πέθαναν για δεύτερη φορά», λέει ο Ραϊόλα - Γκάφα των ιταλικών ΜΜΕ


«Όλοι θα πεθάνουμε κάποτε»: Ανατριχιαστικοί διάλογοι στη ρωσική κρατική τηλεόραση για το σενάριο πυρηνικού πολέμου


Ο ΟΗΕ «προετοιμάζει μια προσπάθεια απομάκρυνσης» αμάχων από τη Μαριούπολη





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης