Σάκκαρη: Δύσκολη κλήρωση στη Μαδρίτη

Σάκκαρη: Δύσκολη κλήρωση στη Μαδρίτη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό με την Ίγκα Σβιόντεκ την οποία μπορεί να συναντήσει στα ημτελικά του Madrid Open

sakkkari
Απαιτητική όπως αναμενόταν είναι η κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη στο Madrid Open το πρώτο χωμάτινο Masters για τις γυναίκες στο 2022.

Η Ελληνίδα τενίστρια που παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης κληρώθηκε στην ίδια πλευρά του ταμπλό με το Νο1 του κόσμου την Ίγκα Σβιόντεκ με την οποία μπορεί να παίξει στους "4".



Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει στο τουρνουά που διαρκεί από τις 26/4 έως τις 8/5 με την Αμερικανίδα Μάντισον Κις και στον 2ο θα παίξει με την φιναλίστ του US Open 2021, την Καναδή Λέιλα Φερνάντεζ.

Στον 3ο γύρο μπορεί να συναντήσει την Ναόμι Οσάκα ή την φιναλίστ του Roland Garros 2021, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και στα προημτελικά με την Ντανιέλε Κόλινς ή την Τζέσικα Πεγκούλα.

Κλείσιμο
Στον ημιτελικό μπορεί να βρει την Ίγκα Σβιόντεκ και στον τελικό την Πάουλα Μπαντόσα ως Νο2 κόσμου και ταμπλό. Στην άλλη πλευρά είναι εκτός από την Μπαντόσα, η Σαμπαλένκα, η Πλίσκοβα και η Τζαμπέρ.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την κλήρωση του ταμπλό των ανδρών να ακολουθεί τις επόμενες ημέρες.


Πιθανοί προημιτελικοί
Σβιόντεκ-Μουγκουρούθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης