Μαγκουάιρ: Τον απείλησαν για τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του

Μαγκουάιρ: Τον απείλησαν για τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, όπως αποκαλύπτει η "Sun" δέχτηκε email με τον οποίο τον απειλούσαν για τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του

25582098
Η Μάντσεστερ Γιουνάινεντ είναι σε κρίση και την πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές της. Ο αρχηγός της Χάρι Μαγκουάιρ μάλιστα δέχτηκε απειλές για τοποθέτηση βόμβας στην έπαυλη του! 



Σύμφωνα με την "Sun" o Χάρι Μαγκουάιρ δέχτηκε email με τον οποίο τον απειλούσαν με τοποθέτηση βόμβας. 

Ο κάπτεν  της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν στο σπίτι με την σύντροφό του και τις δύο κόρες του, όταν δέχθηκε απειλητικό μήνυμα που ανέφερε πως εντός ολίγων θα ενεργοποιούταν βόμβα, με και φυσικά κάλεσε αμέσως την αστυνομία. 

Η έρευνα στην οποία χρησιμοποιήθηκαν και σκυλιά δεν έχει αποδώσει κάτι αλλά συνεχίζεται.  Ο Μαγκουάιρ είναι τρομαγμένος και ψάχνει τρόπο να προστατέψει την οικογένεια του από παρόμειες ενέργειες. 

Η αστυνομία ερευνά και την προέλευση του email. Φυσικά όλα αυτά είναι τα απόνερα της ήττας με 4-0 της Γιουνάιτεντ από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. 

Ένας εκπρόσωπος του Μαγκουάιρ σχολίασε: «Τις τελευταίες 24 ώρες, ο Χάρι δέχθηκε σοβαρή απειλή για το σπίτι της οικογένειάς του.Το έχει αναφέρει στην αστυνομία που τώρα ερευνά το θέμα. Η ασφάλεια της οικογένειάς του και των γύρω του είναι προφανώς η νούμερο ένα προτεραιότητα του Χάρι».

Τον περασμένο μήνα ο Μαγκουάιρ δέχτηκε αποδοκιμασίες από οπαδούς της εθνικής Αγγλίας ενώ έπαιζε απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού.


Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης