Γαλλικές εκλογές: Ο Μακρόν ψάχνει την υποστήριξη του Εμπαπέ

Γαλλικές εκλογές: Ο Μακρόν ψάχνει την υποστήριξη του Εμπαπέ

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Γαλλία ο Εμανουέλ Μακρόν θα ήθελε μια δήλωση στήριξης από τον Κιλιάν Εμπαπέ πριν από τον 2ο γύρο των εκλογών που έχει οριστεί στις 24 Απριλίου

empape_makron
Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η μάχη για την εκλογή νέου προέδρου στη Γαλλία με τους "μονομάχους" να ψάχνουν τους συμμάχους τους και τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να τους φέρουν ψήφους.

Ένας από αυτούς είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει τεράστια επιρροή στους νέους στη χώρα και στο "στρατόπεδο" του Εμανουέλ Μακρόν θα ήθελαν μια δημόσια δήλωση στήριξης από τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.



Ο Εμανουέλ Μακρόν διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι το πρόσωπο της χρονιάς στην Γαλλία αφού το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και οι Παριζιάνοι δίνουν αγώνα για να μην μεταγραφεί στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Κλείσιμο
Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην χώρα τόσο ο Μακρόν όσο και ο Σαρκοζί έχουν μιλήσει στον Εμπαπέ τονίζοντας του ότι θα ήταν προς όφελος όλων να παραμείνει στο Παρίσι και στην κορυφαία ομάδα της Γαλλίας.




Με βάση αυτή την επαφή που έχει ο Μακρόν με τον Εμπαπέ το γαλλικό RTL αποκάλυψε ότι στο στρατόπεδο του προέδρου της Γαλλίας αναζητούν τρόπο για να λάβουν δημόσια δήλωση στήριξης από τον ποδοσφαιριστή.

Οι επαφές μεταξύ του Μακρόν με τον Εμπαπέ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι τακτικές και συζητούν θέματα που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, την μετανάστευση και τη ζωή στη χώρα. Οι δυο τους είχαν βρεθεί και πριν από το Euro 2020, το καλοκαίρι του 2021, με τον Μακρόν να δίνει συγχατητήρια στον Εμπαπέ επειδή εμβολιάστηκε κατά του Covid-19 και προέτρεψε τους νέους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

Ακόμη δεν έχει καταγραφεί κάποια κίνηση από μέρους του Εμπαπέ για στήριξη προς τον Μακρόν αλλά υπάρχει μια εβδομάδα για να γίνει. 


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς μαζί με το Moskva μπορεί να χάθηκε και ένα κειμήλιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Μήνυση σε βάρος του νεαρού Αιγύπτιου υπέβαλε ο Λιγνάδης – Τον εγκαλεί για ψευδή κατάθεση

Προβάδισμα με 54% στον Μακρόν δίνει και νέα δημοσκόπηση στη Γαλλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης