Το ποδοσφαιρικό μήνυμα του Τσιτσιπά μετά την πρόκριση στο Monte Carlo Masters - Δείτε βίντεο

Το ποδοσφαιρικό μήνυμα του Τσιτσιπά μετά την πρόκριση στο Monte Carlo Masters - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Λάζλο Τζέρε στο Monte Carlo Masters και έγραψε στην κάμερα για το «κίτρινο υποβρύχιο» εμπνευσμένος φυσικά από την Βιγιαρεάλ που απέκλεισε πριν από δυο ημέρες την Μπάγερν στο Champions League

syn
Δεν μας έχει συνηθίσει σε ποδοσφαιρικά μηνύματα ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά το έκανε μετά την πρόκριση του στους "8" του Monte Carlo Masters. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj9zikfqtk21)


Ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε τον Σέρβο Λάζλο Τζέρε και έγραψε στην κάμερα «yellow submarine», που σημαίνει «κίτρινο υποβρύχιο». Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προφανώς εμπνεύστηκε από την Βιγιαρεάλ, που έχει αυτό το παρατσούκλι, και δυο ημέρες πριν απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. 



Κλείσιμο
Ο επίσημος λογαριασμός της ATP αναρωτήθηκε εάν ο Έλληνας είναι φαν της Βιγιαρεάλ. Πάντως στην ώρα του αγώνα της Μπάγερν με την Βιγιαρεάλ ο φίλος των Βαυαρών και «ορκισμένος εχθρός» του Στέφανου, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ είχε ανεβάσει στο Instagram story με ευχές στην ομάδα του. 

Σίγουρα ο Έλληνας θα έχει ακούσει το τραγούδι των Beatles μ' αυτό τον τίτλο που κυκλοφόρησε το 1966 και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους φαν της Βιγιαρεάλ να δώσουν αυτό το προσωνύμιο στην ομάδα τους. 

Πάντως στο χώρο του τένις μεγάλος φαν της Βιγιαρεάλ είναι ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ ο οποίος έπαιξε και ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της. 



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την έκρηξη στο Moskva, τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα - Βυθίστηκε ή όχι;

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την επιτυχή αντιμετώπιση των Ρώσων από τον ουκρανικό στρατό

Καταθέτει σήμερα στο δικαστήριο η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε τον Μπάμπη και την Καρολάιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης