Εκπληκτικός Κώστας Τσιμίκας: Έκανε ματσάρα στο Λίβερπουλ - Μπενφίκα και πήρε το βραβείο του MVP - Δείτε βίντεο

Εκπληκτικός Κώστας Τσιμίκας: Έκανε ματσάρα στο Λίβερπουλ - Μπενφίκα και πήρε το βραβείο του MVP - Δείτε βίντεο

«Θα βάλω το βραβείο στο δωμάτιό μου, είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς μου», δήλωσε στο τέλος του αγώνα ο 25χρονος αμυντικός που είχε 56/65 πάσες, δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες, είχε 1-3 επαφές με τη μπάλα, 2/4 ντρίμπλες, 2/2 τάκλιν, ενώ ουδείς κατάφερε να τον ντριμπλάρει

τσιμι
Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν βασικός στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπενφίκα (3-3) και ο Γιούργκεν Κλοπ σίγουρα δεν μετάνιωσε για την απόφασή του να τον ρίξει στη «μάχη» εξ' αρχής.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ ήταν καταπληκτικός, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση στο Άνφιλντ και να κατακτήσει το βραβείο του MVP.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj9czq0zq4jt)


Ο «Τσίμι» έκανε την ασίστ στο 1-0, στο γκολ του Κονατέ (από εκτέλεση κόρνερ), ενώ είχε και δεύτερη, στο 3-1 του Φιρμίνο (από εκτέλεση φάουλ).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj9eao9dyc69)
Κλείσιμο


Ο 25χρονος είχε 56/65 πάσες, δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες, είχε 1-3 επαφές με τη μπάλα, 2/4 ντρίμπλες, 2/2 τάκλιν, ενώ ουδείς κατάφερε να τον ντριμπλάρει!

Ο διεθνής μπακ μίλησε λίγο μετά τη λήξη του ματς για τα συναισθήματά του μετά τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος του αγώνα, το αφιέρωσε πρωτίστως στους συμπαίκτες του και δήλωσε ότι θα το βάλει στο δωμάτιό του για να του θυμίζει ότι με τη σκληρή δουλειά μπορεί να πετύχει τα πάντα:

«Είμαι ευγνώμων. Αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη της σκληρής δουλειάς μου τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο. Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο. Αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μου, είναι όλης της ομάδας. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Η Βιγιαρεάλ είναι δύσκολος αντίπαλος, απέκλεισαν εξάλλου τη Μπάγερν Μονάχου, μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στην πρόκριση. Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουμε.

Θα βάλω αυτό το βραβείο στο δωμάτιό μου, να το κοιτάζω κάθε μέρα που ξυπνάω και να θυμάμαι πως με τη σκληρή δουλειά μπορείς να κάνεις τα πάντα»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj9gkbz2iuu9)


Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποθεώνουν στο Twitter τον Τσιμίκα, ο οποίος εφέτος μετρά 21 συμμετοχές με έξι ασίστ. Δέκα στην Premier League, τέσσερις στο FA Cup, τρεις στο EFL Cup, τέσσερις στο Champions League.











Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Μαΐου του 2022 ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Survivor: Η αποχώρηση του Νίκου Αντωνόπουλου και οι εκκλήσεις των μπλε που δεν εισακούστηκαν – Δείτε βίντεο

Κερατσίνι: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για ληστείες στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης