«Χρόνια τώρα το λέω ότι ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα», δήλωσε ο Ρονάλντο στον Ντελ Πιέρο

«Χρόνια τώρα το λέω ότι ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα», δήλωσε ο Ρονάλντο στον Ντελ Πιέρο

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο μίλησε στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο για τον Καρίμ Μπενζεμά αλλά και για τα δικά του χρόνια στα γήπεδα

ροναλντο_ντελ
Στη Μαδρίτη για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τσέλσι ταξίδεψε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά τον Ρονάλντο και να τον ανακρίνει.

Ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους που έπαιζε αντίπαλος με τον Ρονάλντο στη Serie A όταν ο Βραζιλιάνος έκανε θαύματα με την φανέλα της Ίντερ συνεργάζεται με το Sky Sports Italia ως δημοσιογράφος-σχολιαστής.


Κλείσιμο

Το «Φαινόμενο» που έχει στην κατοχή του 2 «Χρυσές Μπάλες» μίλησε για τον μεγάλο πρωταγωνιστή του προημιτελικού της Ρεάλ με την Τσέλσι, τον Καρίμ Μπενζεμά και σημείωσε:«Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, το λέω εδώ και χρόνια και δέχομαι κριτική γι’ αυτό. Αλλά πραγματικά το αξίζει, είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός».

Ο Ντελ Πιέρο με τον Ρονάλντο που είναι πρόεδρος στην Βαγιαδολίδ θυμήθηκαν τα παλιά και ο Βραζιλιάνος σημείωσε ότι όπου και να ταξιδέψει τον αγαπά ο κόσμος και αυτό είναι ένα βραβείο για εκείνον.

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε επίσης ότι ήταν to 1997 κοντά στο να μείνει στη Μπαρτσελόνα πριν μετακομίσει στην Ίντερ: «Υπήρχε συμφωνία για ανανέωση με την Μπαρτσελόνα, αλλά τέσσερις μέρες αργότερα ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο για να πει ότι δεν μπορώ να μείνω. Μου είπε ότι μπορούσα να μιλήσω με άλλους συλλόγους και οι Νερατζούρι μπήκαν γρήγορα και πλήρωσαν τη ρήτρα εξαγοράς. Η Serie A τότε ήταν πραγματικά η καλύτερη στον κόσμο».

Ο Ρονάλντο μετά από την Ίντερ πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Ειδήσεις σήμερα:

Τέρας ψυχραιμίας ο Αναγνωστόπουλος, «εξέταζε» τους μάρτυρες - Η κατάθεση που κατέρριψε τους ισχυρισμούς του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ως γκέι έχω βιώσει έρωτες ωραίους, σχέσεις, χωρισμούς και δεν μπορώ να τα διηγηθώ»

Κορωνοϊός: Από 1ης Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά - Οι ανακοινώσεις Πλεύρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης