Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ: «Να σταματήσει ο πόλεμος»
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα με την Σαχτάρ και με δηλώσεις του έστειλε μήνυμα για τον τερματισμό του πολέμου
Μήνυμά κατά του πολέμου έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού,Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του σπουδαίου φιλικού ειρήνης, που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj5ym63ypazl)
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Είχαμε την ευκαιρία να οργανώσουμε αυτό το φιλικό, παρότι κλείστηκε πολύ σύντομα. Είχαμε μόνο την Παρασκευή για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η πρωτοβουλία, μια σειρά από φιλικούς αγώνες, ξεκινάει από την Ελλάδα.
Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος το συντομότερο δυνατόν. Να σταματήσουν να χάνονται καθημερινά αθώες ψυχές. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να περάσουμε το μήνυμα να σταματήσει αυτός ο πόλεμος».
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.