Conference League, Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας 3-3: Όρθιοι στο 90+4΄οι Τσέχοι στη ματσάρα του Ντε Κάιπ - Δείτε τα γκολ

Με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα η Σλάβια Πράγας έμεινε όρθια στην έδρα της Φέγενορντ και διατήρησε ζωντανή την ελπίδα για πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League

Γκολ, ανατροπές, φάσεις, θέαμα, ένταση.

Ο πρώτος προημιτελικός του Conference League μεταξύ Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας τα είχε όλα, εκτός από νικητή! Και γι΄αυτό φρόντισαν οι πεισματάρηδες Τσέχοι που πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσης και με γκολ στο 90+4΄έκλεψαν την ισοπαλία από τους Ολλανδούς, διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 3-3!



Από την αρχή της αναμέτρησης μάλιστα, οι δυο πλευρές έδειξαν σημάδια πως μας περίμενε ένα ματς που θα έκοβε την ανάσα. Μόλις στο 10΄ο Σινιστέρα άνοιξε το σκορ για τη Φέγενορντ και ασυνείδητα έδωσε το έναυσμα για τον καταιγισμό των γκολ!


Στο 41΄ο Ολαγίνκα ισοφάρισε για τους Τσέχους με αμφιλεγόμενο τρόπο, καθώς οι γηπεδούχοι προέβησαν σε έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ που θα έπρεπε να καταστήσει το γκολ αντικανονικό.

Ο διαιτητής ωστόσο έδειξε σέντρα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν έντονα παράπονα που προκάλεσαν γενική σύρραξη στο ημίχρονο.

Οι παίκτες δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εξομαλύνθηκε και το ποδόσφαιρο επέστρεψε στην πρωταγωνιστική του θέση. Στο 67΄ο Σορ ανέτρεψε το σκορ για τους Τσέχους, με τον Σένεσι επτά λεπτά αργότερα να επαναφέρει την ισορροπία.

Στο 86΄ο Κοκτσού έφερε τα πάνω - κάτω για τους Ολλανδούς γράφοντας το 3-2 σε μια εντυπωσιακή τροπή πραγμάτων, η οποία ωστόσο δεν έμελλε να αποτέλεσε και την κατακλείδα. Και για αυτό ήταν υπεύθυνη η refuse to lose λογική των Τσέχων που έφτασαν στο τελικό 3-3 στο 90+5΄ με σκόρερ τον Τραορέ και άφησαν τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς της Πράγας.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Φαβορί ο Μακρόν στις γαλλικές εκλογές, αν και η Λεπέν τον πλησιάζει επικίνδυνα - Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά τους

Τασούλας: Δέκα λεπτά πριν από την ομιλία Ζελένσκι μάθαμε για την παρέμβαση των μαχητών

Αιχμές Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: Δεν με έχει υποστηρίξει, είπε στον δικηγόρο της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr