Serie A, Γιουβέντους - Ίντερ 0-1: Διπλό μετά από δέκα χρόνια και «ζωντανή» για το πρωτάθλημα - Δείτε το γκολ

Serie A, Γιουβέντους - Ίντερ 0-1: Διπλό μετά από δέκα χρόνια και «ζωντανή» για το πρωτάθλημα - Δείτε το γκολ

Θρίαμβος στο «Derby D' Italia» και τέλος στο αήττητο σερί της Γιουβέντους - Η Ίντερ χάρη στο πέναλτι του Τσαλχάνογλου συνεχίζει να ελπίζει για το back-to-back

inter
Το μομέντουμ δεν ήταν με το μέρος της. Με μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και συνολικά δέκα λιγότερους βαθμούς από την αντίπαλό της, η Ίντερ είχε υποχωρήσει ανησυχητικά απότομα από την κορυφή και το Derby D' Italia φάνταζε η τελευταία της ευκαιρία για να επιστρέψει δυναμικά στο κόλπο του τίτλου.

Απέναντι στη Γιουβέντους των 16 σερί αγώνων χωρίς ήττα, που δεν είχε χάσει ποτέ στην έδρα της από τους Νερατζούρι για σχεδόν μία δεκαετία. Ωστόσο, η Ίντερ ανέτρεψε τα δεδομένα. Με συνταγή... Αλέγκρι, χωρίς να είναι καλύτερη σχεδόν σε κανένα διάστημα του αγώνα, η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που βρήκε ως δώρο στο 45'+, κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και έβαλε «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες της Γιουβέντους για Scudetto, πλησιάζοντας με τη σειρά της στο -3 από Μίλαν-Νάπολι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj0wq748lpg1)


Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Σάντρο (73' Ντε Σίλιο), Ραμπιό (85' Αρτούρ), Λοκατέλι (34' Ζακάρια), Κουαδράδο (85' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Μοράτα (73' Κεν), Βλάχοβιτς

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Ντάμφριζ (59' Νταρμιάν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (77' Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου (77' Βιδάλ), Πέρισιτς, Τζέκο (90+1' Γκόσενς), Μαρτίνες (59' Κορέα)



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι ξεσπά για τις θηριωδίες στην Μπούκα: «Μητέρες Ρώσων στρατιωτών, δείτε τι μπ...α μεγαλώσατε»

Οριστική η ρήξη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

Μάνος Δασκαλάκης: Το τηλεφώνημα για το θάνατο της Μαλένας, η κεταμίνη που δεν υπήρχε στο «Παίδων» και η σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης