Έχασε τη μάχη με την λευχαιμία ο 28χρονος τερματοφύλακας της Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Ντάμε - Το συγκινητικό αντίο της συντρόφου του

Έχασε τη μάχη με την λευχαιμία ο 28χρονος τερματοφύλακας της Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Ντάμε - Το συγκινητικό αντίο της συντρόφου του

O Μιγκέλ Βαν Ντάμε διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2016 και «έφυγε» την ζωή την Δευτέρα αφήνοντας πίσω την σύντροφο του και το κοριτσάκι τους

nte_m
Θλίψη προκάλεσε στο Βέλγιο η απώλεια του Μιγκέλ Βαν Ντάμε. Ο τερματοφύλακας της Σερλκ Μπριζ «έφυγε» από τη ζωή την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 μετά από μάχη 6 χρόνων με την λευχαιμία.

Έμαθε για την ασθένεια του σε τυπικό τσεκ απ το 2016 και αποχώρησε για να δώσει τη μάχη του. Επέστρεψε νικητής αλλά δεν είχε ξεμπερδέψει με την ασθένεια. Τον Ιανουάριο του 2020 επανήλθε σε πιο επιθετική μορφή και ο 28χρονος παρά τον αγώνα του δεν τα κατάφερε.

Κλείσιμο


«Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν το πώς αισθανόμαστε, αν και γνωρίζαμε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά εδώ και καιρό. Η σημερινή είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες στα 123 χρόνια ιστορίας της Σερκλ Μπριζ.


Η σκέψη μας είναι πρωτίστως στη σύζυγό του Κιάνα, την κόρη του Καμίλ, στους γονείς του Μιγκέλ και στην αδελφή του Φραντσέσκα, καθώς και σε όλους τους φίλους και συγγενείς του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μπριζ για τον τερματοφύλακα της που είχε 50 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα.



Ο Μιγκέλ αφήνει πίσω του την σύντροφο του Κιάνα και την κόρη τους Καμίλ η οποία γεννήθηκε το 2021. Η Κιάνα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου κρατάει το χέρι του συντρόφου της αλλά και της μπέμπας και τον αποχαιρέτησε γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η αγάπη μας, ο μπαμπάς, έφυγε για την τελευταίο του αγώνα, έναν αγώνα που δεν κερδίζεται. Πολέμησες σαν λιοντάρι. Ήσουν παράδειγμα για όλους. Με έκανες να συνειδητοποιήσω ότι δεν πρέπει να τα παρατάς.

Ξεκουράσου τώρα αγάπη μου, έχεις περισσότερα από όσα κέρδισες, τώρα έχεις ελευθερωθεί από κάθε πόνο. Μια μεγάλη αγκαλιά από εμάς τα δύο κορίτσια σου. Τα λέμε αργότερα».


Ειδήσεις σήμερα:

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος

Αφρικανική σκόνη μέχρι και το Σάββατο σε όλη τη χώρα, δείτε βίντεο με την πορεία του φαινομένου

Κιρίλ Σαμάλοφ: Ο πρώην γαμπρός του Πούτιν γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του με νέο αμόρε στο Ντουμπάι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης