«Λύγισε» ο Αλφόνσο Ντέιβις μετά την πρόκριση του Καναδά στο Μουντιάλ - «Ξέρετε πόσες φορές άκουσα ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ;»

«Λύγισε» ο Αλφόνσο Ντέιβις μετά την πρόκριση του Καναδά στο Μουντιάλ - «Ξέρετε πόσες φορές άκουσα ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ;»

Οι Καναδοί πέρασαν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1986

davies
Κάνοντας μια εκπληκτική πορεία στα προκριματικά της Concacaf με 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, οι Καναδοί τερμάτισαν πρώτοι στο γκρουπ τους αφήνοντας πίσω τους τα δύο φαβορί, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το Μεξικό, με τη νίκη τους επί της Τζαμάικα (4-0) να επιβεβαιώνει την πρόκριση για τα γήπεδα του Κατάρ.

Απών από το γκρουπ με τους αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ήταν ο πιο ταλαντούχος, ο Αλφόνσο Ντέιβις, μιας και βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης μετά από μια πρόσφατη φλεγμονή στην καρδιά. Ωστόσο ο αριστερός μπακ της Μπάγερν Μονάχου παρακολούθησε κανονικά το ματς και την ίδια ώρα έκανε stream στη δημοφιλή πλατφόρμα Twitch, με τις αντιδράσεις του να κερδίζουν το ίντερνετ.

«Δεν καταλαβαίνετε για πόσο καιρό μιλάμε. Ξέρετε πόσες φορές έχω ακούσει "δεν τα καταφέρετε, δεν θα τα καταφέρετε ποτέ"; Είναι απίστευτο ρε φίλε. Όλοι σ' αυτό το γήπεδο το αξίζουν. Κάθε άτομο σε αυτήν την εξέδρα. Και στον Καναδά και εκτός Καναδά. Άτομα τα οποία πίστεψαν σε εμάς. Αυτό είναι για εσάς. Το κόκκινο και το άσπρο θα είναι στο Παγκόσμιο κόντρα στα ευρωπαϊκά μεγαθήρια, κόντρα σ' αυτές όλες αυτές τις σπουδαίες χώρες. Και τα καταφέραμε», είπε μετά την πρόκριση.

Δείτε το βίντεο:



Μια σπουδαία στιγμή για τη χώρα αλλά και για τον ίδιο τον Ντέιβις, ο οποίος πήγε στον Καναδά σε ηλικία 5 ετών έχοντας μείνει αρκετό διάστημα σε προσφυγικό καμπ, με τους γονείς του να έχουν φύγει από τη Λιβερία εξαιτίας του εμφύλιου πολέμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης