Η "βόμβα" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 "έσκασε" στο παιχνίδι της Βόρειας Μακεδονίας με την Ιταλία με τους γείτονες μας να αφήνουν εκτός διοργάνωσης την πρωταθλήτρια Ευρώπης για 2η σερί χρονιά.
Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, Τζόρζιο Κιελίνι, είπε στην RAI μετά από το "κάζο":
«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά νομίζω ότι ξανακάναμε ένα καλό παιχνίδι και απλά δεν βάλαμε το γκολ. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει ότι ήμασταν τολμηροί.
Κάναμε λάθη από τον Σεπτέμβριο έως τώρα και τα πληρώσαμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και αυτό το γκρουπ. Ξεκάθαρα είμαστε στενοχωρημένοι, πρέπει να ξαναρχίσουμε.
Υπάρχει ένα μεγάλο κενό τώρα μέσα μας και ελπίζουμε ότι μπορεί να μας δώσει τη δύναμη να προχωρήσουμε στο μέλλον. Ελπίζω να είναι ακόμα με αυτόν τον προπονητή, ο οποίος έχει δώσει τόσα πολλά στην εθνική. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε τέσσερα χρόνια.
Θα μείνει ένα μεγάλο κενό μέσα μας με αυτό τον αποκλεισμό.Είμαστε τρομερά απογοητευμένοι, το θεωρούμε καταστροφή, είμαστε όλοι συντετριμμένοι».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.