Σοκάρει η τελευταία δημόσια εμφάνιση του μεθυσμένου Αντριάνο - Δείτε βίντεο

Σοκάρει η τελευταία δημόσια εμφάνιση του μεθυσμένου Αντριάνο - Δείτε βίντεο

O πρώην σταρ της εθνικής ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και της Ίντερ κυκλοφορεί μεθυσμένος και γυμνός στους δρόμους του Ριο Ντε Τζανέϊρο

adrianno
Στα νιάτα του υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να προβλέψουν πως θα είναι ο διάδοχος του Ρονάλντο, του Βραζιλιάνου που ονομάστηκε "Φαινόμενο".

Ο Αντριάνο έπαιξε σε 48 παιχνίδια με την εθνική Βραζιλίας και σημείωσε 27 γκολ και είχε την ευκαιρία να παίξει σε σπουδαίες ομάδες. Αίσθηση είχε προκαλέσει η μεταγραφή του από την Φλαμέγκο στην Ίντερ ενώ αγωνίστηκε ακόμη στην Φιορεντίνα, στην Πάρμα, στην Ρόμα ενώ δεν ήταν και λίγες οι ομάδες της Βραζιλίας που του έδωσαν ψωμί.


Κλείσιμο

Κατέκτησε κάμποσους τίτλους σε Ιταλία και Βραζιλία αλλά και το Κόπα Αμέρικη με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ψηλός, δυνατός με "φαρμακερό" αριστερό και αίσθηση του γκολ.

Πλέον στα 40 του δεν θυμίζει εκείνο τον "ταύρο" που διέλυε τις αντίπαλες άμυνες. Χρόνια τώρα είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα αλκοολισμού αλλά η τελευταία του δημόσια εμφάνιση σοκάρει.

1902781


Ο Manu Heredia έγραψε στο twitter: «Αυτή είναι η τελευταία δημόσια εικόνα που έχει δει ο Adriano Leite, ο αυτοκράτορας. Τι μεγάλη ντροπή». Ο Αντριάνο είναι σε φαβέλα στο Ριο Ντε Τζανέϊρο μαζί με φίλους του και πίνει γυμνός πάνω σ' ένα μηχανάκι.

Το βίντεο ανέβηκε στο Tiktok και έγινε Viral. Παλαιότερα είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από κατάθλίψη ενώ η Marca γράφει ότι ακόμη ζει στο "μαύρο σκοτάδι". 




Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης