Μέσι - Ρονάλντο: «Έχει τελειώσει η καριέρα τους» υποστηρίζει ο Ανελκά - Δείτε βίντεο

Μέσι - Ρονάλντο: «Έχει τελειώσει η καριέρα τους» υποστηρίζει ο Ανελκά - Δείτε βίντεο

Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής, Νικολά Ανελκά, άσκησε κριτική στους Μέσι-Ρονάλντο και σημείωσε ότι δεν περίμενε να μην «πιάσει» ο Λιονέλ στην Γαλλία

12276190
Ούτε και στη φετινή σεζόν δεν τα κατάφεραν στα Κύπελλα Ευρώπης με τις ομάδες τους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι. Ο Πορτογάλος έμεινε μάλιστα για πρώτη φορά μετά από 12 σεζόν χωρίς τίτλο ενώ ο Αργεντίνος έγινε αποδέκτης "σκληρής" κριτικής από τους Γάλλους.

Ένας Γάλλος, ο 43χρονος πλέον πρώην άσος του ποδοσφαίρου, ο Νικολά Ανελκά, μίλησε στο RMC Sport για τους Μέσι-Ρονάλντο και εξήγησε ότι η καριέρα τους έχει τελειώσει.


Κλείσιμο
Ο Νικολά Ανελκά που στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Γαλλία το 2000 και πήρε τίτλους με την Άρσεναλ, την Τσέλσι, την Ρεάλ, την Γιουβέντους, την Φενέρ και την Παρί Σεν Ζερμέν είπε μεταξύ άλλων:

«Η καριέρα τους τελείωσε και νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με όσα πέτυχαν τα τελευταία 15 χρόνια. Ήταν ανώτεροι από όλους και τώρα είναι φυσιολογικό να έχουν υποχωρήσει. Ο Μέσι με εξέπληξε περισσότερο από τον Ρονάλντο, νόμιζα ότι θα πήγαινε καλά στη Γαλλία και ότι ο Ρονάλντο θα δυσκολευόταν περισσότερο στην Αγγλία γιατί, για μένα, η Premier League είναι το πιο απαιτητικό πρωτάθλημα στον κόσμο.

Θα έπρεπε να ήταν πιο έξυπνοι, αυτό συμβαίνει όταν οι παίκτες θέλουν να παίξουν πολύ και δεν είναι προετοιμασμένοι. Θα έπρεπε να είχαν επιλέξει να αντιμετωπίσουν μια λιγότερο περίπλοκη πρόκληση. Αν θέλεις να τελειώσεις την καριέρα σου στην κορυφή, μπορείς να αποσυρθείς και στα 33-34, αλλιώς κινδυνεύεις με κριτική. Έπαιζα μέχρι τα 36 μου, αλλά στα 32 πήγα στην Κίνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Στο δικαστήριο Φουρθιώτης-Αλεξανδράτου για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας που έκαναν «φτερά»

Μέτρα στήριξης: Στα 22 λεπτά το λίτρο η επιδότηση στα καύσιμα - Πριν το Πάσχα το έκτακτο επίδομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης