Σισέ: «Γιατί όχι και δέκα γκολ; Με αγαπάει ο Μαρτίνς και με βοήθησε να προοδεύσω»

Σισέ: «Γιατί όχι και δέκα γκολ; Με αγαπάει ο Μαρτίνς και με βοήθησε να προοδεύσω»

Ο Παπ Σισέ μίλησε για την απόδοσή του εναντίον του Άρη, για τα γκολ που θα ήθελε να τα κάνει δέκα, για τον Μαρτίνς, αλλά και για το νταμπλ που είναι ο στόχος του Ολυμπιακού

cisse_osfp_goals_xr
Η πρεμιέρα των play offs για τον Ολυμπιακό είχε πρωταγωνιστή τον Παπ Σισέ. Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» έκανε το 1-0 και μετά το 1-1 του Άρη με τον Ντιαγέ, ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι, για να πετύχει το 2-1 ο Ελ Αραμπί. Ο Σενεγαλέζος στόπερ σημείωσε ό,τι και στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, στο Φάληρο εναντίον του Άρη. Σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, τότε με ασίστ του Ρόνι Λόπες. Ο 26χρονος εξακολουθεί να είναι καθοριστικός για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έφτασε τα έξι γκολ και όπως απάντησε στο Gazzetta μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (νίκη με 2-1), γιατί όχι να τα κάνει δέκα με το φινάλε και της εφετινής σεζόν! Ο θηριώδης αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο.

Γκολ και κερδισμένο πέναλτι εναντίον του Αρη. Καθοριστικός στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Πώς το σχολιάζεις;

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Χαίρομαι πολύ γιατί στις στατικές φάσεις δουλεύω πάρα πολύ. Είναι κάτι που το περιμένει η ομάδα από εμένα. Ξέρει ότι με το κεφάλι μπορώ να σκοράρω και σήμερα (σ. χθες) τα κατάφερα».

Έφτασες τα έξι γκολ εφέτος. Στόχος τα δέκα;

«Ήδη έχω βάλει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη. Γιατί όχι δέκα; Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πολύ γιατί δουλεύουμε καλά με τους συμπαίκτες μου. Έχω ένα προπονητή που με αγαπάει και με έχει βοηθήσει πολύ να προοδεύσω. Χαίρομαι γιατί μαζί με την ομάδα προοδεύω κι εγώ. Για την εξέλιξή μου με έχουν βοηθήσει πολύ και οι συμπαίκτες μου».

Πόσο κοντά είναι πια ο Ολυμπιακός στην κατάκτηση του τίτλου;

Κλείσιμο
«Έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα τις επόμενες αγωνιστικές. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κοντά, αλλά δεν είναι στόχος μόνο το πρωτάθλημα. Θέλουμε και το Κύπελλο. Και τα δύο».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η Γερμανία θα αγοράσει μαχητικά F-35

Ένοχοι δύο ιερείς στα Φάρσαλα για «αμαρτωλές» δωρεές μισού εκατ. ευρώ

Μητσοτάκης-Ερντογάν έβαλαν υποθήκη για πιο ήρεμα νερά- Το παρασκήνιο για το πώς «έσπασε» ο πάγος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης