La Liga, Βιγιαρεάλ - Θέλτα 1-0: Επιστροφή στις νίκες και στην εξάδα

La Liga, Βιγιαρεάλ - Θέλτα 1-0: Επιστροφή στις νίκες και στην εξάδα

Το γκολ του Ντάνι Παρέχο αρκούσε στη Βιγιαρεάλ για να κάμψει την αντίσταση της Θέλτα, η οποία επικράτησε 1-0 και βρέθηκε ξανά στην 6η θέση της La Liga

viha
Γκέλα ήταν και πάει η ήττα από την Οσασούνα για τη Βιγαρεάλ, η οποία μια εβδομάδα αργότερα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα χάρη στη νίκη 1-0 απέναντι στη Θέλτα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντάνι Παρέχο στο 64΄, με το Κίτρινο Υποβρύχιο να διατηρεί μέχρι τέλους το προβάδισμα και να σκαρφαλώνει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Ο Φιδέλ έκανε τη διαφορά για την Έλτσε

Σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γρανάδα πανηγύρισε η Έλτσε, η οποία με πρωταγωνιστή τον Φιδέλ επικράτησε 1-0 και σκαρφάλωσε στη 13η θέση της βαθμολογίας. Όπως και στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ο αρχηγός των φιλοξενούμενων τους έδωσε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος (11΄), μόνο που αυτή τη φορά η ομάδα του κατάφερε να το διαχειριστεί μέχρι το τέλος.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, τελικά η Γρανάδα δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στην ισοφάριση, με συνέπεια να παραμένει μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Έσωσε τον βαθμό και συνεχίζει να ελπίζει

Όσο παίρνει βαθμούς συνεχίζει να ελπίζει! Μπορεί η Λεβάντε να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως χάρη στην ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στην Εσπανιόλ, μάζεψε ακόμα έναν πόντο στη μάχη που δίνει για σωτηρία και βρέθηκε στο -5 από την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη. Παρά το προβάδισμα των Καταλανών στο 50' με το γκολ του Πουάδο, ο σύλλογος της Βαλένθια δεν παραδόθηκε, βρήκε το γκολ που αναζητούσε με τον Γκόμεζ μισή ώρα αργότερα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή (11/3)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Κάντιθ 2-1 (3’ Φέλιξ, 68’ Ντε Πάουλ – 45’ Νεγρέδο)

Σάββατο (12/3)
Λεβάντε-Εσπανιόλ 1-1 (80' Γκόμεζ-50' Πουάδο)
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης