Προσωρινό «πάγωμα» στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Τσέλσι

Προσωρινό «πάγωμα» στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Τσέλσι

Η Barclays «πάγωσε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις πιστωτικές κάρτες των "Μπλε" - Ελπίζουν ότι θα είναι προσωρινό οι άνθρωποι της Τσέλσι - Ανησυχία σε παίκτες και υπαλλήλους για την επόμενη ημέρα

amd
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Τσέλσι.

H Barclays  «πάγωσε» προσωρινά τους λογαριασμούς της Τσέλσι και θα προχωρήσει σε αξιολόγηση της αδειδότησης της ομάδας. 

Όπως αναφέρουν οι Timeς οι πιστωτικές κάρτες της Τσέλσι δεν είναι πλέον προσβάσιμες με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αντιμετωπίζει  κίνδυνο οικονομικής καταστροφής. Η οποία φυσικά θα έχει ως αφετηρία τις κυρώσεις που επέβαλε η Μεγάλη Βρετανία στον ιδιοκτήτη της Ρομάν Αμπράμοβιτς. 



 «Η άδεια επιτρέπει στον σύλλογο να συνεχίσει τις καθημερινές δραστηριότητες, αλλά οι τράπεζες δεν έχουν την όρεξη για ρίσκo. Έχουν παγώσει ορισμένες από τις εταιρικές πιστωτικές κάρτες. Ασκεί πολύ μεγαλύτερη πίεση στον σύλλογο»,  θα πει στους Times μια πηγή από την ομάδα του Λονδίνου. 
Η Barclaycard έχει αναστείλει προσωρινά τους λογαριασμούς αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να φανεί ότι παραβιάζει αποφάσεις του κράτους. 

Η Τσέλσι από την πλευρά της που ζητά επαναδιαπραγμάτευση των μέτρων της κυβέρνησης που την πλήττουν ελπίζει να είναι προσωρινά το "πάγωμα" των λογαριασμών αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα υπάρχει έντονη ανησυχία στους παίκτες και στους υπαλλήλους για την επόμενη ημέρα. 



Οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις οδηγούν την Τσέλσι σε "κραχ". Θυμίζουμε δεν μπορεί να πουλήσει εισιτήρια, προϊόντα από τις μπουτίκ ενώ έχει μπει πλαφόν στο κόστος στα εκτός και εντός έδρας παιχνίδια. 


Ειδήσεις σήμερα:

Στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας οι απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας - «Δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο», λένε οι γιατροί

Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων

Κλιμακώνεται η ρωσική εισβολή μετά το αδιέξοδο της Αττάλειας - Tα διλήμματα για Πούτιν και Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης