Με πρόστιμο ύψους 44.750 ευρώ από την UEFA για την συμπεριφορά των οπαδών του (χρήση πυρσών και είσοδος στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος για πανηγυρισμούς) στον αγώνα με τη Μίντιλαντ, την γλίτωσε ο ΠΑΟΚ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απολογήθηκε με υπόμνημα την Δευτέρα (7/3) στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA και οι ασπρόμαυροι τιμωρήθηκαν με 10.000 ευρώ πρόστιμο όσον αφορά την είσοδο φιλάθλων για πανηγυρισμό και με 34.750 ευρώ για τη χρήση πυρσών.
Ο ΠΑΟΚ παίζει την Πέμπτη (19:45) με την Γάνδη στην Τούμπα και από την ΠΑΕ εφιστούν την προσοχή στους οπαδούς αφού εάν επαναληφθούν τα "φαινόμενα" μπορεί να έχει πρόβλημα η έδρα του.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς