Super League 2, ΑΕΚ Β' - Διαγόρας 0-1: Διπλό παραμονής για τους Ροδίτες

Super League 2, ΑΕΚ Β' - Διαγόρας 0-1: Διπλό παραμονής για τους Ροδίτες

Ο Διαγόρας επικράτησε με 0-1 στη Ριζούπολη επί της ΑΕΚ Β' και κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη στον Νότιο όμιλο της Super League 2

5535107
Η ΑΕΚ Β' είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα, χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα πέρα από το σουτ του Γιούση στο 16' που έβγαλε σε κόρνερ ο Μπίντσης. Κάτι που το κατάφερε ο Διαγόρας στην πρώτη του τελική στο ματς.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (17') ο Ζούνης με ένα μακρινό σουτ βρήκε δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα στο 21' το σουτ του Γερολέμου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ΑΕΚ Β' συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει άλλες μεγάλες στιγμές απέναντι σε έναν πολύ καλά κλεισμένο Διαγόρα.

Η ΑΕΚ Β' διατηρούσε τον έλεγχο του ματς και στο δεύτερο μέρος, με τον Νίκο Παναγιωτάρα προσπαθώντας να βρει λύση στο επιθετικό κομμάτι να περνάει στο ματς τους Τζούντα Γκαρσία και Ιατρούδη αντί των Μπάμπη και Κοσίδη. Ο Ιατρούδης στο 72' είχε τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά ο αμαρκάριστος Ιατρούδης από το σημείο του πέναλτι δεν βρήκε στόχο.

Κλείσιμο
Η Ένωση προσπαθούσε με κάθε τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 79' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Γερολέμου, τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Ρουκουνάκη πέρασε για λίγο έξω και το 0-1 διατηρήθηκε ως το τέλος με τον Διαγόρα να φεύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο από τη Ριζούπολη. Η ομάδα της Ρόδου πήρε ανάσα δύο βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού με την ΑΕΚ Β' να παραμένει στην 7η θέση.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β' (Παναγιωτάρας): Γκίνης, Ραντόνια, Λάτσι, Αρβανίτης, Γιαννούτσος (73' Ρουκουνάκης), Μπάμπης (57' Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Γιούσης, Μιτάι (80' Παρράς), Κοσίδης (57' Ιατρούδης)

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Τάτσης, Ζούνης (67' Παραστρατίδης), Ρουγκάλας, Μπούμπας, Λαμπίρης, Γιώργου, Τσιαντούλας, Τοπάλ, Μπαστιάνος (94' Καβαλιέρι), Σινγκ. 

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένει ο Ζελένσκι να εξοπλιστεί η Ουκρανία με τα πολωνικά Mig -29

Λαγουβάρδος στο protothema: Τριήμερος χιονιάς με δύο «κύματα» κακοκαιρίας, πού θα το «στρώσει» στην Αθήνα

Η Βρετανία θα αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου μετά τη σταδιακή κατάργηση των ρωσικών εισαγωγών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης