Ο Ποτσετίνο έχρισε κορυφαίο στον κόσμο τον Μέσι και όχι τον Εμπαπέ: «Είναι ο καλύτερος αφού έχει 7 Χρυσές Μπάλες»

Ο Ποτσετίνο έχρισε κορυφαίο στον κόσμο τον Μέσι και όχι τον Εμπαπέ: «Είναι ο καλύτερος αφού έχει 7 Χρυσές Μπάλες»

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δεν θεωρεί τον Κιλιάν Εμπαπέ ως τον κορυφαίο στον κόσμο αλλά τον Λιονέλ Μέσι

25400519
Όλα τα λεφτά ήταν η απάντηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.

Ο έμπειρος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν "μάσησε" τα λόγια του και ξεκαθάρισε: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο με επτά "Χρυσές Μπάλες". Εχουμε σπουδαίους παίκτες και φιλοδοξούμε να είμαστε οι καλύτεροι. Η φόρμα του Κιλιάν μιλάει από μόνη της. Είναι ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες, σε αυτούς που λάμπουν περισσότερο».

Tόσο ο Μέσι όσο και ο Εμπαπέ αγωνίζονται στην Παρί ενώ ο Γάλλος είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο Ποτσετίνο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη ρεβάνς (9/3) της Παρί με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, τόνισε ότι ο Εμπαπέ θα παίξει παρά τον τραυματισμό ενώ για το παιχνίδι επεσήμανε: «Η Ρεάλ δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της λόγω των απουσιών.

Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι η ίδια. Γνωριζόμαστε καλά, έχουμε δει όλα τα παιχνίδια της και έχουν δει τα δικά μας. Εμείς θα έχουμε ένταση, Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για τον έλεγχο της μπάλας για να φύγουμε από την περιοχή μας. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε καλά την μπάλα και μετά να πιέσουμε για ευκαιρίες.



Είναι ένα παιχνίδι όπου μπορούμε επίσης να περιμένουμε πράγματα τακτικής ανάλογα με τους παίκτες στο γήπεδο. Η κατάργηση του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ είναι κάτι που πρέπει να σεβαστείς. Έχει αλλάξει. Είχαμε ένα πλεονέκτημα παίζοντας εκτός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά είμαι υπέρ της δικαιοσύνης και υπάρχει περισσότερη ισότητα».


Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή Πούτιν: Τα 5+1 σενάρια για το πώς θα τελειώσει ο εφιάλτης

Σε σαλέ στην Ελβετία φέρεται να φυγαδεύτηκε η επίσημη ερωμένη του Πούτιν

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχεται η κακοκαιρία «Φίλιππος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης