«H χειρότερη στιγμή ήταν η αποχώρηση του Μέσι, αλλά δεν μετανιώνω», δήλωσε ο Λαπόρτα

«H χειρότερη στιγμή ήταν η αποχώρηση του Μέσι, αλλά δεν μετανιώνω», δήλωσε ο Λαπόρτα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα,Τζουάν Λαπόρτα, μίλησε για την πιο άσχημη και την καλύτερη στιγμή του στον σύλλογο την τελευταία περίοδο

messi_lapo
Για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο πρόεδρος της, Τζουάν Λαπόρτα.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπάρτα που έπρεπε για οικονομικούς λόγους να διώξει τον Λιονέλ Μέσι από την Βαρκελώνη μίλησε για την πιο δυσάρεστη και την πιο ευχάριστη στιγμή του.

«Η κατάσταση ήταν ακόμα πιο περίπλοκη από όσο περίμενα. Βασικά λόγω του ζητήματος του μισθών. Μας έχει δυσκολέψει πολύ. Γι’ αυτό εκτιμώ τόσο πολύ αυτό που έχει γίνει σε αυτόν τον τομέα. Το χειρότερο φέτος ήταν η αναγκαστική αποχώρηση του Μέσι.


Κλείσιμο

Και το καλύτερο, βλέποντας πώς ο Τσάβι και η ομάδα του ανακτούν την ποδοσφαιρική μας ταυτότητα. Και επίσης η ενότητα που υπάρχει στην ομάδα των γενναίων ανθρώπων που αποτελούν μέρος του διοικητικού συμβουλίου, στόχος των οποίων είναι να επαναφέρουν τη χαρά στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Είμαστε στη διαδικασία να το πετύχουμε.

Δεν μετανιώνω για καμία απόφαση. Κάποιες από αυτές μπορεί να μου άφησαν άσχημη γεύση, αλλά δεν το μετανιώνω. Έχω βάλει τον θεσμό πάνω από όλα. Πάνω από όλα και από όλους.

Θα επιστρέψουμε τη χαρά στην Μπαρτσελόνα και είμαστε στον δρόμο για να το πετύχουμε. Αυτή τη στιγμή βλέπω περισσότερη ελπίδα παρά χαρά. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η ελπίδα μπορεί να γίνει μεγάλη χαρά και είναι επειδή εργαζόμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, για να το πετύχουμε: να κερδίσουμε τίτλους και να φέρουμε τη χαρά πίσω στην Μπαρτσελόνα», είπε ο Λαπόρτα.



Ειδήσεις σήμερα:

Αναστάσιος Ράμμος: Νόμιζε ότι πρωθυπουργός είναι ακόμα ο Τσίπρας και ο Κανάκης τον τρολάρει

Πόλεμος στην Ουκρανία: Υπό ασφυκτικό κλοιό η Οδησσός - Σημάδια ότι πλησιάζει η μεγάλη επίθεση στο Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία - Δημοσκόπηση: 51% υποστηρίζουν την Ουκρανία, 15% δίνουν δίκιο στη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης