O Αρτέμ Τζιούμπα απαντά στον Γιαρμολένκο: «Περήφανος που είμαι Ρώσος, δεν μπορείτε να μας προσβάλλετε από την έπαυλή σας»

O Αρτέμ Τζιούμπα απαντά στον Γιαρμολένκο: «Περήφανος που είμαι Ρώσος, δεν μπορείτε να μας προσβάλλετε από την έπαυλή σας»

Ο αρχηγός της εθνικής Ρωσίας και άσος της Ζενίτ, Αρτέμ Τζιούμπα, απάντησε στα "σκληρά" σχόλια των Ουκρανών για τους Ρώσους - Δηλώνει υπέρ της ειρήνης

25312408
Δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια των Μικολένκο-Γιαρμολένκο για την πατρίδα του την Ρωσία, ο Αρτέμ Τζιούμπα.

Ο 33χρονος Μοσχοβίτης που είναι αρχηγός της εθνικής Ρωσίας σήκωσε το γάντι και απάντησε μέσα από τα social media.

Το μήνυμα του Αρτέμ Τζιούμπα:

«Δεν ήθελα να σχολιάσω το θέμα των γεγονότων στην Ουκρανία μέχρι το τέλος. Όχι επειδή φοβάμαι, αλλά επειδή δεν είμαι ειδικός στην πολιτική, ποτέ δεν ασχολήθηκα και δεν έχω πρόθεση να το κάνω (σε αντίθεση με πολλούς πολιτικούς επιστήμονες και λοιμωξιολόγους που έχουν εμφανιστεί τελευταία στο internet). Αλλά, όπως κάθε άτομο, έχω τη δική μου άποψη. Αφού αναφέρομαι στο θέμα από όλες τις πλευρές, τότε θα την εκφράσω.


Κλείσιμο

Είμαι ενάντια στον πόλεμο. Ο πόλεμος είναι τρομακτικό πράγμα. Αλλά είμαι επίσης ενάντια στην ανθρώπινη έχθρα και το μίσος, το οποίο αποκτά καταστροφική έκταση κάθε μέρα. Είμαι εναντίον της διάκρισης με βάση την εθνικότητα. Δεν ντρέπομαι που είμαι Ρώσος, είμαι περήφανος που είμαι Ρώσος. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποφέρουν οι αθλητές τώρα. Είμαι εναντίον των double standard. Γιατί πρέπει ένας να κάνει τα πάντα και όλοι να χρεώνουν τα πάντα σε εμάς; Γιατί όλοι πάντα φώναζαν να κρατάμε εκτός πολιτικής τον αθλητισμό, αλλά στην πρώτη ευκαιρία, όταν πρόκειται για τη Ρωσία, η αρχή αυτή ξεχνιέται εντελώς; Επαναλαμβάνω, ο πόλεμος είναι τρομακτικός. Σε ανησυχητικές καταστάσεις, οι άνθρωποι δείχνουν την πραγματική τους ουσία, κάποιες φορές με αρνητικό τρόπο.

Πόσο θυμό, πόση λάσπη και πόση χολή ρίχνουν σε όλους τους Ρώσους ανθρώπους, άσχετα με τη θέση και το επάγγελμά τους. Οι χιλιάδες άνθρωποι που γράφουν προσβολές και απειλές, πηγαίντε να πολεμήσετε! Είναι διπλά παράξενο να ακούς όλα αυτά από ανθρώπους που η Ρωσία έχει δώσει πολλά, πάρα πολλά στη ζωή τους.

Όλα αυτά απλά προκαλούν ακόμα περισσότερη αρνητική ενέργεια. Ο πόλεμος θα τελειώσει, αλλά οι προσωπικές σχέσεις θα παραμείνουν. Και θα είναι αδύνατον να επιστρέψουμε πίσω. Κρατήστε το αυτό.

Υ.Γ. Και σε κάποιους συναδέλφους που κάθονται πάνω στον κ@@@ τους μέσα στην έπαυλή τους στην Αγγλία και λένε χυδαία πράγματα: δεν μπορείτε να μας προσβάλλετε, καταλαβαίνουμε τα πάντα! Ειρήνη και καλοσύνη σε όλους».


Ειδήσεις σήμερα:

«Ξεφεύγουν» οι τιμές ενέργειας: «Ράλι» έως 50% για το φυσικό αέριο, πάνω από τα $110 το πετρέλαιο

Δίνουν τελεσίγραφα σε δημάρχους οι Ρώσοι: «Παραδοθείτε ή σας καταστρέφουμε»

Το Λονδίνο προβλέπει ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα γίνει πιο βάρβαρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης