Μπακς - Χόρνετς 130-106: Το Μιλγουόκι «διέλυσε» τη Σάρλοτ με τριάδα-όνειρο και σούπερ Γιάννη

Μπακς - Χόρνετς 130-106: Το Μιλγουόκι «διέλυσε» τη Σάρλοτ με τριάδα-όνειρο και σούπερ Γιάννη

Οι Μπακς είχαν εύκολη αποστολή αυτή τη φορά απέναντι στους Χόρνετς, αφού επικράτησαν με 130-106 έχοντας τους Χόλιντει, Πόρτις και Μίντλετον σε εξαιρετικό «φεγγάρι» και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με κέφια και... πρωτιές!

antetokounbo_art
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του κατάφεραν να... ξορκίσουν τον δαίμονα της Σάρλοτ, που την φετινή σεζόν μετρά μία οριακή ήττα και δύο νίκες επί των Μπακς, και νίκησαν στο Fiserv Forum με 130-106.

Το πρώτο δωδεκάλεπτο ήταν απόλυτα ισορροπημένο για τις δύο ομάδες και κανείς δεν μπόρεσε να πάρει κάποια διαφορά, ωστόσο η δεύτερη περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στο Μιλγουόκι. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν επιμέρους 44-21 και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 76-53. Η συνέχεια ήταν πιο εύκολη από εκείνο το σημείο και έτσι τα «ελάφια» πανηγύρισαν μία νίκη-δικαίωση μπροστά στο κοινό τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μία φορά καταλυτικός για την ομάδα του, έχοντας double-double με 26 πόντους (με 14/14 βολές), 16 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε στη στατιστική του ακόμη 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 μπλοκ σε μόλις 28 λεπτά! Ήταν η 5η φορά ΄που ο Giannis φτάνει ανάλογη επίδοση (25,15, 5) σε λιγότερα από 30 λεπτά, όντας ο πρώτος του ΝΒΑ που το καταφέρνει αυτό μετά το 1980.

Οι πρωταγωνιστές, όμως δεν σταματούν εκεί...Ο Χόλιντεϊ ήταν εξαιρετικός σημειώνοντας 21 πόντους, με 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ο Μίντλετον πρόσθεσε 19 πόντους με 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις είχε 20 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεχίζονται οι επιθέσεις του στρατού της Ρωσίας σε Χάρκοβο και Κίεβο

Νέα επιδείνωση του καιρού από σήμερα με ισχυρές βροχές και πυκνές χιονοπτώσεις - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Kλείνει για έναν μήνα ο εναέριος χώρος του Εβρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης