Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Παρουσιάστηκε η ελληνική ομάδα

Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Παρουσιάστηκε η ελληνική ομάδα

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι, η 21 ετών αθλήτρια Εύα Νίκου στο Αλπικό Σκι, μαζί με τον συνοδό αθλητή – οδηγό Δημήτρη Προφέντζα και ο 34χρονος αθλητής Κωνσταντίνος Πετράκης στη Χιονοσανίδα

omada1
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη των Χειμερινών παραολυμπιακών στο Πεκίνο.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) παρουσίασε σε εκδήλωση που οργάνωσε, τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας.

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι, η 21 ετών αθλήτρια Εύα Νίκου στο Αλπικό Σκι, μαζί με τον συνοδό αθλητή – οδηγό Δημήτρη Προφέντζα και ο 34χρονος αθλητής Κωνσταντίνος Πετράκης στη Χιονοσανίδα.
omada2
omada3
omada4

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος της ΕΠΕ κος Γιώργος Καπελλάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού & Πολιτισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης και ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κος Σιάο Τζουντσενγκ.

Κλείσιμο
Ακολούθησε η παρουσίαση των αθλητών, οι οποίοι μετέφεραν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν και την πολύτιμη στήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ΕΠΕ, των μελών της Ολομέλειας, των αθλητικών σωματείων, αλλά και των χορηγών, που είναι αρωγοί στην προσπάθειά τους και έχουν συμβάλλει τα μέγιστα. Αρχηγός της αποστολής είναι ο ασημένιος Παραολυμπιονίκης Αλέξανδρος Χέλμουτ Ταξιλδαρης.
paroaol

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ κος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, η βουλευτής ΝΔ κα Άννα Καραμανλή, ο βουλευτής κος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Κ.Ι.Ν.Α.Λ), η βουλευτής κα Αναστασία Αλεξοπούλου (Ελληνική Λύση), κος Πάνος Καραγιάννης (ΚΚΕ), η βουλευτής κα Μαρία Απατζίδη (Μέρα 25), κος Γιώργος Μακρής (Εκπρόσωπος Αθλητών ΟΣΕΚΑ), ο Δήμαρχος Ραφήνας κος Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Αθηνών κος Χρήστος Τεντόμας, ο Πρόεδρος ΕΣΑμεΑ & Πρόεδρος IDA κος Γιάννης Βαρδακαστάνης, η Πρόεδρος ΕΑΟΜ ΑμεΑ & Μελος ΕΠΕ, κα Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο γενικός γραμματέας Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών κος Γιάννης Κωστάκης,, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΕ κος Μανώλης Κολυμπάδης, η κα Βούλα Κοζομπόλη Πρόεδρος ΕΣΟΑ, ο κος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Πρόεδρος ΠΣΑΤ, η κα Ντόρα Πάλλη, υποδιευθύντρια Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, οι οποίοι απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό και έδωσαν τις ευχές τους στους αθλητές που αναχωρούν αύριο για Πεκίνο.

Το «παρών έδωσαν» και εκπρόσωποι από τους Χορηγούς της ΕΠΕ που στηρίζουν την Ελληνική Παραολυμπιακή ομάδα. Για την ακρίβεια η κα Ζέτη Κασιμάτη από τα Ελληνικά Πετρέλαια, η Μαριτίνα Μεσσήνη από την Allianz ο κος Γιωργος Τσμπανίδης, εκπρόσωπος Κωτσόβολος, η κα Σοφία Στάμου (Ολυμπία Οδός), η κα Σοφία Παπαγεωργίου (Νέα & Κεντρική Οδός), η κα Εύη Ιωαννίδου ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και ο Χρήστος Τουμανίδης (Prince Oliver) η Δέσποινα Μπαρουξάκη (PressiousArvanitidis) και ο κ. Χριστόφορος Κυφίδης, Ορθοπαιδικά Κυφίδη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει τον Μάρτιο στην επιδημία και τους εμβολιασμούς

Εισβολή στην Ουκρανία: «Κυρώσεις» στη Ρωσία από Pornhub και Onlyfans

Νέο διάγγελμα Ζελένσκι: Μας βομβαρδίζει το «κακό» προσωποποιημένο και οπλισμένο με πυραύλους - Πρέπει να σταματήσει άμεσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης