Ο Γεβχέν Σάκχοφ περνάει δύσκολες ώρες με τον πόλεμο που λαμβάνει χώρα στην πατρίδα του από τη ρωσική εισβολή.
Μάλιστα νωρίτερα το Σάββατο είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από την ετοιμόγεννη γυναίκα του, η οποία βρισκόταν σε ένα καταφύγιο για να προστατευτεί.
Με νέα ανάρτησή του ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ συγκλονίζει μεταφέροντας την είδηση ότι βόμβες έπεφταν δίπλα σε νοσοκομείο στο Κίεβο όπου βρίσκονταν έγκυες γυναίκες και μωρά.
«Πριν λίγο έριχναν βόμβες δίπλα στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο που βρίσκονται έγκυες γυναίκες και μωρά. Στην πόλη του Κιέβου. Έτρεχαν να προλάβουν έγκυες γυναίκες. Θεέ μου κάνε κάτι», έγραψε ο Σάκχοφ στο Instagram.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.