Πρίφτης: «Πρέπει να πιάσουμε τα στάνταρ των 5-10 καλών μας εμφανίσεων στον τελικό»

Πρίφτης: «Πρέπει να πιάσουμε τα στάνταρ των 5-10 καλών μας εμφανίσεων στον τελικό»

Ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ (20/2, 17:00, ΕΡΤ-3), ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στα διαφορετικά σημεία αναφοράς του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του πρέπει να πιάσει τα standards των καλών εμφανίσεων τη φετινή σεζόν

5516556
Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ.Πρίφτης είπε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσει ο καλύτερος και να παιχτεί ωραίο μπάσκετ. Θα είναι ένα ωραίο ματς και μια καλή ευκαιρία να μπορέσουμε να συναντηθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο έχοντα παρουσιάσει τον καλύτερό μας εαυτό ως σύνολο και όχι μεμονωμένα. Πρέπει να βρεθούμε 3-4 παίκτες ταυτόχρονα σε καλή ημέρα και με καλή αμυντική λειτουργία και προσπάθεια να διεκδικήσουμε το τρόπαιο και να επιστρέψουμε με αυτό στην Αθήνα».

Όσο για την έλλειψη εμπειρίας των παικτών του Παναθηναϊκού σε σχέση με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού όσον αφορά έναν τελικό αιωνίων, είπε: «Αυτά τα παιχνίδια έχουν μια μοναδικότητα. Είναι ένα ματς και όχι μια σειρά αγώνων, κάτι που σημαίνει ότι οι δυνατότητες να κερδίσει το ένα παιχνίδι είναι διαφορετικές από αυτές του να κερδίσεις μια σειρά. Έχουμε κάποια παιδιά έμπειρα αλλά ως σύνολο δεν είμαστε έμπειρη ομάδα. Κάποια παιδιά είναι νέα στο επίπεδο της EuroLeague. Έχουμε μια νέα ομάδα και είναι διαφορετικά τα σημεία αναφοράς σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ας μην γελιόμαστε, αυτό φαίνεται και στην κατάταξη στην Euroleague και το μπάσκετ που παίζουν οι δύο ομάδες. Το σημαντικό είναι να γίνουν περισσότερες οι καλές μας εμφανίσεις και αύριο να πιάσουμε τα standars των 5-10 καλών μας εμφανίσεων που είχαμε φέτος. Υπάρχει ένας δείκτης εμπειρίας. Σίγουρα, όμως, δεν έχουμε μια τόση έμπειρη ομάδα, σε σχέση με τους παίκτες του Ολυμπιακού και ειδικά κάποιου Έλληνες».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι εκτιμήσεις των γιατρών και τα σενάρια γύρω από το «Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου»

Ουκρανία: 25.000 άμαχοι εγκατέλειψαν το Λουγκάνσκ - 10.000 θα φύγουν με οργανωμένες αυτοκινητοπομπές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης