Premier League, Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ 1-1: Οι «καρακάξες» πήραν βαθμό χρυσάφι στη μάχη της παραμονής

Premier League, Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ 1-1: Οι «καρακάξες» πήραν βαθμό χρυσάφι στη μάχη της παραμονής

Ό,τι καταφέρνει να προσθέσει στο σακούλι της προσπάθειας επιβίωσης στην Premier League, καλό είναι για τη Νιούκαστλ, που πήρε βαθμό με το τελικό 1-1 απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου - Κακό αποτέλεσμα για την τετράδα
για τα «σφυριά»...

Newcastle
Η Γουέστ Χαμ που προηγήθηκε αλλά απέτυχε να επενδύσει σε αυτό το προβάδισμα στο παιχνίδι, έμεινε στο -1 από την πρώτη τετράδα και με ματς περισσότερο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ, παραμονεύει πάντοτε η Άρσεναλ.

Οι «καρακάξες» διατηρούν μεν απόσταση από τις τρεις θέσεις του υποβιβασμού, όμως, θα δέχονταν με χαρά την αύξηση αυτής της διαφοράς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci03pxl6etlt)


Άξιζε να πάρει κάτι η Νιούκαστλ
Η Νιούκαστλ παρά τις απουσίες των Τρίπιερ και Σεντ – Μαξιμέν, μάλλον αιφνιδίασε με τον τρόπο που μπήκε στο ματς και το καλό πρώτο 20λεπτο που έκανε. Σε αυτό το διάστημα και παρά την σύγχυση που φαινόταν να επικρατεί στα μετόπισθεν των Λονδρέζων, οι «καρακάξες» δεν βρήκαν γκολ. Κάθε άλλο.

Στο 19' ο Μπόουεν είχε δοκάρι σε διαγώνιο σουτ το οποίο βρήκε και λίγο ο Ντουμπράβκα, ενώ, στο 32' ήρθε το προβάδισμα για τα «σφυριά»! Ο Κρέσγουελ γέμισε από εκτέλεση φάουλ και με την 9η ασίστ του από την έναρξη της περασμένης σεζόν βρήκε στο χώρο τον Ντόουσον για να κάνει με κεφαλιά το 1-0.

Κλείσιμο
Η Νιούκαστλ αν και δεν ήθελε με τίποτα να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση και προσπαθούσε να μην έχει μεγάλο αντίκτυπο η εξέλιξη του ματς στην αυτοπεποίθησή της, κατόρθωσε να ισοφαρίσει πριν φύγει το πρώτο μέρος. Από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Ράις έκανε κακή απομάκρυνση και ο Γουίλοκ που παραμόνευε, άπλωσε το πόδι για την επαφή. Ο Φαμπιάνσκι αιφνιδιάστηκε και με τη βοήθεια του δοκαριού η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή, με την Goal Line Technology να δείχνει το 1-1 στο 45' + 1'.

Δεν ξεχώρισε καμία τους
Η ισοφάριση οριακά πριν την ανάπαυλα έδωσε ψυχολογία στο σύνολο του Έντι Χάου που προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο και να μετουσιώσει αυτή την απόδοση σε γκολ ανατροπής και νίκης. Ο Γουίλοκ έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ από τα όρια της περιοχής με τη μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Φαμπιάνσκι, ενώ, τα «σφυριά» είχαν βρεθεί σε κακό μεσημέρι και ήταν εμφανές αυτό.

Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του Μόγιες στα τελευταία λεπτά επιχείρησαν να σπριντάρουν και να πλησιάσουν την εστία του Ντουμπράβκα. Δεν οδήγησε όμως κάπου αυτή η προσπάθεια κι έτσι το παιχνίδι δεν ξεκόλλησε από την ισοπαλία. Οι «καρακάξες» δεν πήραν βοήθειες από τους Αλμιρόν και Μπρούνο Γκιμαράες και μάλλον στο φινάλε βολεύτηκαν με το 1-1.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο (19/2)
Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ 1-1 (32' Ντόουσον - 45+1' Γουίλοκ)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci03pxl6etlt)


Άρσεναλ-Μπρέντφορντ (17:00)
Άστον Βίλα-Γουότφορντ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι (17:00)
Λίβερπουλ-Νόριτς (17:00)
Μπράιτον-Μπέρνλι (17:00)
Σαουθάμπτον-Έβερτον (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή (20/2)
Λιντς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)
Γουλβς-Λέστερ (18:30)

Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν: Είμαι πεπεισμένος ότι ο Πούτιν έχει αποφασίσει να εισβάλει στην Ουκρανία

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι εκτιμήσεις των γιατρών και τα σενάρια γύρω από το «Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου»

Ουκρανία: 25.000 άμαχοι εγκατέλειψαν το Λουγκάνσκ - 10.000 θα φύγουν με οργανωμένες αυτοκινητοπομπές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης