Champions League πόλο, Ολυμπιακός-Μπρέσια 5-8: Τρίτη ήττα και περιπέτειες για τους Πειραιώτες -Δείτε βίντεο

Champions League πόλο, Ολυμπιακός-Μπρέσια 5-8: Τρίτη ήττα και περιπέτειες για τους Πειραιώτες -Δείτε βίντεο

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-1 από την Μπρέσια στον Πειραιά, δεν απέφυγε την ήττα, και πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός για την πρόκριση στο Final-8

foyntoylis
Σε ένα από τα χειρότερα βράδια της σύγχρονης ευρωπαϊκής του ιστορίας, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 8-5 από την Μπρέσια στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά, για την 9η αγωνιστική του Champions League υδατοσφαίρισης.

Ενα αποτέλεσμα, προϊόν κάκιστης εμφάνισης, που βγάζει τους πρωταθλητές Ευρώπης ουσιαστικά «νοκ-άουτ» από τη διεκδίκηση της πρωτιάς στον Α΄ όμιλο, αλλά ταυτόχρονα θέτει εν κινδύνω ακόμη και την πρόκρισή τους στο final-8 του Βελιγραδίου (2-4/6). 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqvwp6vos4p-sf)


Οι πρωταθλητές Ιταλίας, που προπορεύονται αήττητοι στον όμιλο, έκαναν το «2 στα 2» στις αναμετρήσεις τους με τους «ερυθρόλευκους» και τους υποχρέωσαν στην τρίτη συνολικά ήττα τους (δεύτερη συνεχόμενη) στη φετινή διοργάνωση.

Ένας πολύ κακός Ολυμπιακός, παγιδευμένος στη δυνατή άμυνα και τον αργό ρυθμό των Ιταλών, με κακές επιλογές και πολλά λάθη στην επίθεση, βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο από δύο γκολ του Πρεσούτι και μάλιστα ο Μπίγιατς απέτρεψε το 0-3, αποκρούοντας το σουτ του Ρεντζούτο σε κόντρα επίθεση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chqvj7hj9uwh-sf)


Η εικόνα παρέμεινε αναλλοίωτη και στη δεύτερη περίοδο, με τους "ερυθρόλευκους" να κλείνουν "άσφαιροι" το ημίχρονο και να βρίσκονται στο -3 από γκολ του Λάζιτς. Οι γηπεδούχοι είχαν 0/6 στον παίκτη παραπάνω στα δύο πρώτα οκτάλεπτα και ελάχιστα απείλησαν τον Τεσάνοβιτς, που είχε στο διάστημα αυτό έξι αποκρούσεις (οι περισσότερες εύκολες), έναντι εννέα του Μπίγιατς.

Κλείσιμο
Μετά από σχεδόν 18 "άγονα" λεπτά, ο Γιώργος Δερβίσης πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, αφού όμως προηγουμένως ο Λουόνγκο είναι ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το... ξεκόλλημα που περίμενε ο Θοδωρής Βλάχος δεν ήρθε ποτέ και η Μπρέσια έφτασε να προηγείται 6-1.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chquvcgecuu1-sf)


Το προσωπικό κρεσέντο του Φιλίποβιτς με τρία διαδοχικά γκολ έδωσε ελπίδες στους πρωταθλητές Ελλάδας (6-4, έξι λεπτά πριν τη λήξη), αλλά ο Λουόνγκο αξιοποίησε την τρίτη ποινή του Δερβίση, νίκησε τον Ζερδεβά (που αντικατέστησε τον Μπίγιατς προς το τέλος της τρίτης περιόδου) και σταμάτησε την "ερυθρόλευκη" αντεπίθεση.


Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 2-3, 3-2

Διαιτητές: Τεϊσίδο (Ισπανία), Κόριζνα (Πολωνία)

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς

ΜΠΡΕΣΙΑ (Αλεσάντρο Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε, Πρεσούτι 2, Κονσταντίν Μπικάρι, Λάζιτς 2, Βαπένσκι, Ρεντζούτο, Τ. Τζιανάτσα, Αλεζιάνι 1, Λουόνγκο 3, Ντι Σόμα, Τζίτο, Μ. Τζιανάτσα. 

Πηγή: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Κάτσικας: Θύμα δολοφονίας ο Έλληνας δημοσιογράφος στην Αίγυπτο – Έχει συλληφθεί ύποπτος

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης έχει τραύμα από το μαχαίρι του φόνου στη παλάμη - Δεν πείθουν οι εξηγήσεις του

O πόλεμος των Τράγκα: Άρχισαν τα ενδοοικογενειακά εξώδικα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης