Champions League πόλο, Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός 10-8: Ήττα στο Κραγκούγεβατς

Champions League πόλο, Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός 10-8: Ήττα στο Κραγκούγεβατς

Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό στο Champions League που έμεινε δεύτερος και στο -4 από την κορυφή

filipovic
Επηρεασμένος από την οδύσσεια του ταξιδιού του από την Ελλάδα στη Σερβία, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (24/1) και ολοκληρώθηκε λόγω κακοκαιρίας το απόγευμα της Τρίτης (25/1) ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 10-8 από την Ραντνίτσκι στο Κραγκούγεβατς σ' αγώνα της 8ης ημέρας του Α' ομίλου του Champions League πόλο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου γνώρισε την 2η ήττα της στη διοργάνωση και πλέον είναι στο +4 από την κορυφή (Μπρέσια, 20β) έχοντας πλέον συγκάτοικο στη 2η θέση την Φερεντσβάρος.

Glomex Player(yddsw24mjj022ya7, v-chfwg3g90tcp-sf)


Ο Ολυμπιακός δέχτηκε 5 γκολ στο 1ο οχτάλεπτο και έμεινε πίσω με 4-1 και 5-2. Στο ξεκίνημα του 3ου ο Φιλίποβιτς ισοφάρισε σε 7-7 αλλά θα μείνει πίσω στο σκορ (8-7) στο ξεκίνημα του 4ου.

Τότε ο τερματοφύλακας Λαζάρ Ντομποζάνοφ, αποκρούει πέναλτι του Φιλίποβιτς και επιτρέπει στον Ολυμπιακό να σκοράρει μια φορά σε 8'.

Κλείσιμο
Οι Σέρβοι θα σκοράρουν δις και θα φτάσουν στο 10-8. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 8/2 στον Πειραιά την Μπρέσια.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-2, 1-2, 2-1

ΡΑΝΤΙΝΤΣΚΙ (Ούρος Στεφάνοβιτς): Ντομποζάνοφ, Ραντούλοβιτς 2, Στανόγεβιτς, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 1, Κρουγκ, Ουκρόπινα 1, Πλιέβανσιτς, Τόχολ, Μίλισιτς 1, Λούκιτς 2, Βρλιτς 2, Τοντορόφσκι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης