Τζίνι Μπουσάρντ: Η σέξι Καναδή τενίστρια άφησε... τις ρακέτες για χάρη αστέρα του NFL

Τζίνι Μπουσάρντ: Η σέξι Καναδή τενίστρια άφησε... τις ρακέτες για χάρη αστέρα του NFL

Η πάλαι ποτέ Νο5 του κόσμου Καναδή τενίστρια αποκάλυψε τον έρωτα της με τον σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Mason Rudolph

bouchard3
Αγωνιστικά δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο, καθώς έμεινε εκτός ταμπλό στο Australian Open για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Η Καναδή τενίστρια που κερδίζει τους πάντες με την ομορφιά της κάποτε (2014) ήταν στο Νο5 του κόσμου έχοντας παίξει και στον τελικό του Wimbledon το 2014, ενώ σήμερα φιγουράρει στη θέση 141!

Η 26χρονη τενίστρια παρουσιάζει μεγάλη πτώση τα τελευταία χρόνια και το 2020 είχε παίξει μόνο στο Roland Garros όπου συμμετείχε στους αγώνες του 3ου γύρου. Από το 2014 όπου είχε 1 τελικό και 2 ημιτελικούς σε Grand Slam είχε κάποιες... αναλαμπές αλλά δύσκολα έφτανε στα Grand Slam πέρα από τον 2ο γύρο. Στη Ντόχα και στα προκριματικά του 2021 αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο από την Κινέζα Γουάν (Νο230) με 6-2, 6-4.

Όπως φαίνεται λοιπόν η Μπουσάρντ τα τελευταία χρόνια απασχολεί τα ΜΜΕ όχι για τις τενιστικές τις δεξιότητες αλλά για την σέξι παρουσία της.
giniii

Κλείσιμο
boucharddd


Ο νεός έρωτας με τον άσο του NFL

Με μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram την Ημέρα των Ερωτευμένων, ο Mason Rudolph, παρουσίασε την αγαπημένη του Τζίνι, γράφοντας: «Η Βαλεντίνα μου». Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία στο Cabo San Lucas του Μεξικού, με τους ακολούθους τους να βάζουν φωτιά στα like.

Ο γοητευτικός αθλητής φαίνεται να γνώρισε την σέξι τενίστρια από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν εκείνη άφησε να υπονοηθεί η σχέση τους μέσα από ένα ποστ μπαρ στο Πίτσμπουργκ και έκτοτε είναι αχώριστοι!

Ειδήσεις σήμερα:

Τεράστιος Τσιτσιπάς: Κέρδισε 3-2 σετ τον Ναδάλ με ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Ο αγώνας της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους»!

Μετά το παράνομο κορωνοπάρτι... η πρώην σύζυγος του Μαχρέζ πουλάει «ροζ» υλικό της στο OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης