Βέλεθ: «Ντροπή τους, παίζουν με το ψωμί μας!»

Βέλεθ: «Ντροπή τους, παίζουν με το ψωμί μας!»

Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε έξαλλος μετά το τέλος του ντέρμπι της Τούμπας με αφορμή το μη καταλογισμό του πέναλτι στη φάση με τον Αϊτόρ

5504140
Ο Φραν Βέλεθ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μιλώντας στην κάμερα της Nova για τις διαιτητικές αποφάσεις του Λετονού Τρεϊμάνις, θεωρώντας πως διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός αμυντικός:
«Όλοι είδατε το παιχνίδι, είναι τρεις ήττες πολύ σκληρές για μας, αλλά όσα γίνονται είναι ντροπή. Αυτά που μας κάνουν στα τελευταία παιχνίδια είναι αχαρακτήριστα. Πλέον όλοι, οι φίλαθλοι, οι παίκτες, η ομάδα πρέπει να πούμε αρκετά. έφεραν ένα διαιτητή από τη Λετονία, καλύτερα να φέρνουν Έλληνες.

Πρέπει να βαρέσουμε τη γροθιά στο τραπέζι και να πούμε αρκετά. Παίζουν με εμάς, με το ψωμί μας και το ψωμί των οικογενειών μας. Είναι ντροπή. Καθαρό πέναλτι δεν μας έδωσαν, από το 10ο λεπτό μας λέει πιο γρήγορα να παίξουμε ο διαιτητής, την άλλη εβδομάδα να έρθουν άλλοι να παίξουν, εμείς δεν μπορούμε έτσι. Αυτά που μας κάνουν είναι ντροπή, αυτά που γίνονται εις βάρος της ομάδας μου είναι ντροπή.

Κλείσιμο
Κάναμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά με αυτή την κατάσταση εις βάρος μας δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Πλέον η κατάσταση είναι στο απροχώρητο».


Ειδήσεις σήμερα:

Καρανίκας: Με ανάρτηση στο facebook στηρίζει τον Τσίπρα και «κάθε Πολάκη»

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 36χρονος 

Λήγει αύριο η παράταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού - Ανεμβολίαστοι όσοι ενήλικες δεν έχουν κάνει αναμνηστική δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης