Θετικός στον κορωνοϊό ο Γκάρι Λίνεκερ: «Έχει περάσει καιρός που βρέθηκα ανάμεσα στις γραμμές»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γκάρι Λίνεκερ: «Έχει περάσει καιρός που βρέθηκα ανάμεσα στις γραμμές»

Το θετικό τεστ σημαίνει ότι ο 61χρονος πρώην επιθετικός των Λέστερ, Έβερτον, Μπαρτσελόνα και Τότεναμ δεν θα παρουσιάσει για λογαριασμό του BBC τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας αυτό το Σαββατοκύριακο

pjimage__2_
Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο Άγγλος πρώην διεθνής επιθετικός και νυν σχολιαστής αγώνων ποδοσφαίρου για το BBC, Γκάρι Λίνεκερ.

Ο... πατέρας της έκφρασης «στο ποδόσφαιρο παίζουν 22 παίκτες και στο τέλος νικάνε πάντα οι Γερμανοί», μετά την επιστροφή του στην Αγγλία από την Αφρική ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter το θετικό τεστ και για ακόμα μια φορά... έγραψε με την ατάκα του.

«Πέρασε καιρός που βρέθηκα ανάμεσα στις γραμμές. Επέστρεψα από το Κέιπ Τάουν σήμερα το πρωί. Άρχισα να μην νιώθω τόσο καλά κατά τη διάρκεια της πτήσης. Συγγνώμη σε όποιους βρέθηκαν δίπλα μου, όμως φορούσα μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού καθώς δεν έφαγα. Ελπίζω να μην κόλλησα κανέναν στη πτήση ΒΑ42».



Το θετικό τεστ σημαίνει ότι ο 61χρονος πρώην επιθετικός των Λέστερ, Έβερτον, Μπαρτσελόνα και Τότεναμ δεν θα παρουσιάσει για λογαριασμό του BBC τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Λίνεκερ είναι εμβολιασμένος και όπως ο ίδιος ανέφερε: «Ευχαριστώ τους λαμπρούς επιστήμονες για τα εμβόλια που σημαίνει ότι δεν θα αρρωστήσω σοβαρά και δεν θα φράξω το λαμπρό μας NHS».

γκαρι



Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης