Ο Τομ Μπρέιντι αποσύρεται από την ενεργό δράση και η Ζιζέλ Μπούντχεν... «ζητωκραυγάζει»

Ο Τομ Μπρέιντι αποσύρεται από την ενεργό δράση και η Ζιζέλ Μπούντχεν... «ζητωκραυγάζει»

Ενθουσιασμένη η καλλονή για το μέλλον τους από εδώ και στο εξής

tombrady_2
Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η απόσυρση του Τομ Μπρέιντι από το αμερικανικό ποδόσφαιρο και όπως όλα δείχνουν, η Ζιζέλ το περίμενε αυτό πώς και πώς.

Η ίδια είχε αποσυρθεί από τις πασαρέλες ήδη από το 2015 και περίμενε να κάνει το ίδιο και ο σύζυγός της, αφού το φορτωμένο τους πρόγραμμα δεν τους επέτρεπε να απολαύσουν την κοινή τους ζωή.

Τελικά, η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε 7 χρόνια μετά και η ίδια δεν θα μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο ανάρτησε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του αγαπημένου της στην καριέρα του και κάτω από αυτές έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, δείχνοντας του πόσο περήφανη είναι για εκείνον και πόσο χαίρεται για το κοινό τους μέλλον, που τώρα ξεκινάει ουσιαστικά.


«Τι διαδρομή κι αυτή! Τόσες πολλές αναμνήσεις. Όταν σε συνάντησα, πριν από 15 χρόνια, δεν ήξερα ούτε τα βασικά για το ποδόσφαιρο. Αλλά το να ζητωκραυγάζω για 'σένα και να σε βλέπω να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο, με έκανε να μάθω τόσα πολλά για αυτό το άθλημα, που νομίζω ότι ξέρω περισσότερα από τους φιλάθλους. Είχαμε πάντα αυτή τη συγκεκριμένη playlist που ακούγαμε, καθώς πηγαίναμε σε κάθε σου αγώνα. Σαν οικογένεια, προσευχόμασταν πάντα για σένα, γιορτάζαμε και σε στηρίζαμε σε κάθε σου παιχνίδι, ουρλιάζαμε σε κάθε νίκη και υποφέραμε σε κάθε ήττα», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ περήφανη για εσένα και όσα έχεις καταφέρει, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά όλα αυτά τα χρόνια. Αγαπάς ό,τι κάνεις και αφήνεις πίσω σου μια κληρονομιά, που αποτελεί το πιο όμορφο παράδειγμα για τις επόμενες γενιές. Είσαι ο πιο αφοσιωμένος, προσηλωμένος, δυναμικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Ποτέ δεν παραπονέθηκες όλα αυτά τα χρόνια, παρά την ταλαιπωρία και τους πόνους. Πάντα εστίαζες στον στόχο σου και ήσουν ο καλύτερος αρχηγός για τους συμπαίκτες σου. Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σου. Το να σε βλέπω να δουλεύεις τόσο σκληρά και να είσαι τόσο αποφασιστικός ήταν έμπνευση για εμένα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για 'σένα και θα συνεχίσω και το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη όσο κι εσύ για το τι μας επιφυλλάσσει το μέλλον. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμων είμαι απέναντι σε όσους ήταν τόσο υποστηρικτικοί με τον άντρα μου και την οικογένειά μου όλα αυτά τα χρόνια».




Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο διαρρήκτης που εισέβαλε χθες σε διαμέρισμα αστυνομικού στη Νέα Ιωνία - Δείτε βίντεο

Έζησα στην ΕΣΣΔ και δεν χρειάζομαι αναμνηστικές δόσεις κομμουνισμού, λέει ο ιστορικός της υπόθεσης «Παπαρατσένκο»

Αγωνία για τη Stealth Omicron: Φόβοι και ενδείξεις ότι συντηρεί υψηλά τον αριθμό των κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης