Αίτημα έκδοσης του Ρομπίνιο στην Ιταλία από την εισαγγελία του Μιλάνου

Αίτημα έκδοσης του Ρομπίνιο στην Ιταλία από την εισαγγελία του Μιλάνου

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκισης για βιασμό παραμένει στην χώρα του και η εισαγγελία του Μιλάνου ετοιμάζει αίτημα έκδοσης του στην Ιταλία

Robinho
Παρά την καταδίκη του στην Ιταλία σε 9 ετών φυλάκιση λόγω βιασμού 23χρονης Αλβανίδας ο Ρομπίνιο παραμένει στην Βραζιλία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάντος, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν καταδικάστηκε στις 19/1 σε φυλάκιση για την υπόθεση του βιασμού σε νυχτερινό κέντρο στο Μιλάνο το 2013.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η εισαγγελία του Μιλάνου ετοιμάζει να καταθέσει αίτημα έκδοσης στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Βραζιλίας για τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Βέβαια η νομοθεσία στην Βραζιλία προστατεύει τον Ρομπίνιο αφού δεν επιτρέπει την έκδοση υπηκόων που γεννήθηκαν στη χώρα.

Θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και ο Ρομπίνιο, εάν αρνηθούν οι Βραζιλιάνοι να τον παραδώσουν στους Ιταλούς, θα συλληφθεί εάν ταξιδέψει εκτός της Βραζιλίας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Έλλειμμα ηγεσίας και κρίσης» επικαλείται η έκθεση της Σου Γκρέι για τα κορωνοπάρτι του Τζόνσον

«Ήταν θύμα φονικής ενέδρας»: Η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άδωνις για σόου Πολάκη: «Του καταθέτω αγωγή - Λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με... τσίγκινα σωβρακάκια!» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης