Σωτήρης Μανωλόπουλος: Για 4η ημέρα χωρίς ρεύμα ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ
«Δεν τους νοιάζει αν έχεις μικρά παιδιά, δεν τους νοιάζει αν δεν έχεις θέρμανση», ξέσπασε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, προπονητής της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ
Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ περιγράφει με ανάρτησή του στο Facebook τις «περιπέτειες» στις οποίες τον έβαλε η κακοκαιρία.
Ο έμπειρος τεχνικός κατοικεί στα Γλυκά Νερά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση του, παραμένει χωρίς ρεύμα εδώ και τέσσερις ολόκληρες μέρες.
«Σε όλους εδώ γύρω λένε τα ίδια κάθε μέρα. Δεν έχει καταχωρηθεί η βλάβη ή ότι θα διορθωθεί εντός της ημέρας, από την πρώτη μέρα, κάθε μέρα..» γράφει ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ. Και συνεχίζει: «Δεν τους νοιάζει αν έχεις μικρά παιδιά, δεν τους νοιάζει αν δεν έχεις θέρμανση. Θα μπορούσε ναι είναι και χειρότερα».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.