Απειλές στα αποδυτήρια από αντιπάλους του στο Australian Open κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο Κύργιος

Απειλές στα αποδυτήρια από αντιπάλους του στο Australian Open κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος κατήγγειλε ότι απειλήθηκε στα αποδυτήρια από τον γυμναστή και προπονητή των Μέτκιτς και Πάβιτς μετά από τον αποκλεισμό τους στο Australian Open - Παρέμβαση Βολκανόφσκι υπέρ Κύργιου 

kyrgios_nik
«Φωτιά» στο Australian Open βάζει ξανά ο Νικ Κύργιος.

Ο Αυστραλός τενίστας μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη απέκλεισαν στο διπλό τους κορυφαίους Κροάτες Νίκολα Μέτκιτς και Μάτε Πάβιτς και εν συνεχεία όπως καταγγέλει δημόσια ο προπονητής και ο γυμναστής τους τον απείλησαν στα αποδυτήρια.



«Απλά σας ενημερώνω, πως χθες ο προπονητής και ο γυμναστής των αντιπάλων μου στο διπλό με απείλησε και με κάλεσε να παίξουμε ξύλο στο γυμναστήριο των παικτών. Το τένις είναι πολύ σοφτ άθλημα. Όλα αυτά, επειδή κουνήθηκα και ο Θανάσης Κοκκινάκης τους πέτυχε με μια μπάλα», έγραψε στο Twitter ο Νικ και ο συναθλητής του Θανάσης Κοκκινάκης υπερασπίστηκε τα λεγόμενα του!



Στην διαμάχη επεπλάκη και ο πρωταθλητής του UCF Αλεξάντερ Βολκανόφσκι ο οποίος έγραψε στον Κύργιο και στον Κοκκινάκη να τον αφήσουν να τους κανονίσει!

Ο Κοκκινάκης απάντησε σ' αυτή τη δημοσίευση, γράφοντας: "Αυτό ήταν τρελό! Ο τύπος νόμιζω πως είμαστε στο UFC!", ενώ την ανάρτηση σχολίασε και ο πρωταθλητής του UFC, Alex Volkanovski, εκφράζοντας τη στήριξή του στους Κύργιο και Κοκκινάκη: "Αφήστε εμένα να τους αντιμετωπίσω."

Κλείσιμο
Οι Κροάτες πάντως από την πλευρά τους τονίζουν ότι τους ενόχλησε η ατμόσφαιρα που φυσικά ήταν κατά τους αφού έπαιζαν με Αυστραλούς και ο Πάβιτς έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης