Πολιτική σκοπιμότητα βλέπει πίσω από την απέλαση η οικογένεια Τζόκοβιτς

Πολιτική σκοπιμότητα βλέπει πίσω από την απέλαση η οικογένεια Τζόκοβιτς

Ανακοίνωσε εξέδωσε η οικογένεια Τζόκοβιτς μετά από την απέλαση του Νόλε από την Αυστραλία στην οποία κάνει λόγο για πολιτικά συμφέροντα πίσω από την απόφαση 

family_nole
Λίγες ώρες μετά από την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία και ενώ ο κορυφαίος τενίστας είχε φύγει από την χώρα με προορισμό το Ντουμπάι η οικογένεια του εξέδωσε ανακοίνωση για την έκβαση της υπόθεσης. 
Καταγγέλει ότι η απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό αλλά υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα ενώ χαρακτηρίζει την συμπεριφορά των Αυστραλών προς τον Νόλε ως σκανδαλώδης. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η οικογένεια του Τζόκοβιτς

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την απόφαση του Δικαστηρίου να απελάσει τον Νόβακ. Η απόφαση αυτή δεν είχε να κάνει μόνο με τον αθλητισμό και την συμμετοχή του στο πρώτο Grand Slam της σεζόν στο οποίο ο Νόβακ κυριαρχεί για μία δεκαετία, αλλά είχε να κάνει με πολιτικά συμφέροντα που είχαν εμπλοκή στην υπόθεση.

Παρά την σκανδαλώδη συμπεριφορά τους απέναντι στον Νόβακ, πιστεύουμε πως το άθλημα θα κερδίσει. Πιστέψαμε πως η αρχική απόφαση του Δικαστηρίου θα γινόταν αποδεκτή και σεβαστή - ότι ο Νόβακ είχε έγκυρη visa- και πως η δικαιοσύνη θα έλαμπε χωρίς άλλα συμφέροντα στη μέση.

Είναι δύσκολη περίοδος ιδιαίτερα για τον Νόβακ αλλά αυτό που θα κάνουμε όλοι μας είναι να στηρίξουμε την οικογένειά μας και τον Νόβακ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θα είμαστε εδώ να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει και πάλι την ενέργεια, την πίστη του στο άθλημα και πάνω από όλα το fair play που απουσίαζει από την συγκεκριμένη περίπτωση. Είμαστε περήφανοι γι αυτόν, για το το θάρρος, τη δύναμη και την ακεραιότητα που έδειξε. Πιστεύουμε πως θα βγει πιο δυνατός από αυτή την κατάσταση και πως θα αποδείξει σύντομα ότι είναι ένας πρωταθλητής και ένας καλός άνθρωπος.

Οικογένεια Τζόκοβιτς»

Ειδήσεις σήμερα

Αυτός είναι το «τέρας» της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε την σύντροφο του

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το τηλεφώνημα που οδήγησε στη σύλληψη του επιχειρηματία

Καιρός: Έρχονται δύο ψυχρές εισβολές τη νέα εβδομάδα - «Ντύνεται» στα λευκά η χώρα, χιόνια και στα ορεινά της Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης