Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να αναγεννηθώ, τον έχω πάντα στο πλευρό μου»

Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να αναγεννηθώ, τον έχω πάντα στο πλευρό μου»

Τι έγραψε στο instagram o ποδοσφαιριστής

semedo
Ο Ρούμπεν Σεμέδο με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε πως ο Ολυμπιακός τον βοήθησε να αναγεννηθεί ως άνθρωπος και ως παίκτης, χαρακτηρίζοντας τον οικογένεια.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατήγγειλε ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής δέχθηκε επίθεση από τρεις αγνώστους δράστες με κουκούλες έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλα σε χέρια και σε πόδια.

Σε ανάρτησή του τα ξημερώματα της Κυριακής και απαντώντας σε πορτογαλικά ΜΜΕ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός του στάθηκε σε δύσκολες στιγμές και τον βοήθησε να αναγεννηθεί ως άνθρωπος και ως παίκτης, χαρακτηρίζοντας τον οικογένεια.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Σεμέδο:

«Νιώθω υποχρεωμένος να έρθω εδώ για να διευκρινίσω ακόμη μία φορά αυτό που μοιράστηκε και ειπώθηκε σε μία στιγμή σοκ μετά την αισχρή επίθεση που δέχθηκα. Ο Ολυμπιακός, η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να αναγεννηθώ ως άνθρωπος και ως παίκτης, ήταν η πρώτη που με βοήθησε και με στήριξε σε αυτή την δύσκολη στιγμή και έχει βρεθεί πάντα στο πλευρό μου.


semedo


Κλείσιμο
Αυτό που είπα ήταν ότι ένας διευθυντής κι ένας άνδρας ασφάλειας από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας, ήρθαν να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και το βίαιο γεγονός που δημιούργησαν τα Μέσα γύρω από την εικόνα μου και γι' ακόμη μία φορά διέρρευσαν διαστρεβλωμένες πληροφορίες με τον λάθος τρόπο.

Έτσι, θέλω να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού πως νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την στήριξη και την προσοχή από την οικογένεια του Ολυμπιακού και η οικογένειά μου επίσης σύντομα θα είναι πίσω. Αύριο έχουμε ένα ντέρμπι να νικήσουμε πάμε!».




Ειδήσεις σήμερα

«Δεν θα κάνω πίσω» λέει η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε βιασμό

Η ιδιαίτερη αγάπη του Σασόλι για την Ελλάδα - «Θαυμάζω τις πράξεις των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια»

Κυρώσεις, κίνητρα και ιδιώτες διευθυντές, προβλέπει το νομοσχέδιο του ΕΦΚΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης