Πρόκριση στον τελικό του ATP Tour της Αδελαΐδας για τον Κοκκινάκη - Δείτε βίντεο

Πρόκριση στον τελικό του ATP Tour της Αδελαΐδας για τον Κοκκινάκη - Δείτε βίντεο

Ο Θανάσης Κοκκινάκης (νο145) νίκησε το νο29 της παγκόσμιας κατάταξης, Τσίλιτς, και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του ATP Tour μέσα στη γενέτειρά του

kokkinakis
Στον πρώτο του τελικό (δεύτερο συνολικά) μετά από σχεδόν πέντε χρόνια θα πρωταγωνιστήσει ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός τενίστας, ο οποίος επικράτησε 2-1 σετ (6-2, 3-6, 7-6/10-11) του Κροάτη Μάριν Τσίλιτς σε έναν αγώνα που κράτησε τους θεατές με κομμένη την ανάσα.

Μετά από επτά ματς ποίντ στο tiebreak του τρίτου σετ ο Κοκκινάκης (που νωρίτερα είχε δει το υπέρ του 6-2 στο τρίτο σετ να καλύπτεται) κατάφερε να βρει τον πόντο που θα του δώσει το ματς, με την εξέδρα να ξεσπάει σε θερμούς πανηγυρισμούς για τον 25χρονο, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα Αδελαΐδας.

«Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τον τελευταίο μου τελικό οπότε θα προσπαθήσω να το απολαύσω. Θα προσπαθήσω να ετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να στηρίξω τον εαυτό μου. Θα ήθελα από τον κόσμο να φέρει αρκετή ενέργεια μαζί του αύριο», ανέφερε ο ίδιος μετά την πρόκρισή του.

Στον τελικό του ATP Tour της Αδελαΐδας, ο Θανάσης Κοκκινάκης αντιμετωπίζει τον Αρτούρ Ριντερνές.

Η στιγμή που ο Κοκκινάκης κερδίζει τον αγώνα:

Κλείσιμο


Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης