Ο Τζόκοβιτς ήξερε από τις 16 Δεκεμβρίου ότι ήταν θετικός και στις 17 κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα - Δείτε το έγγραφο

Ο Τζόκοβιτς ήξερε από τις 16 Δεκεμβρίου ότι ήταν θετικός και στις 17 κυκλοφορούσε χωρίς μάσκα - Δείτε το έγγραφο

Θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου διεγνώσθη ο Νόβακ Τζόκοβιτς - Έκανε τεστ το μεσημέρι και το βράδυ της ίδιας ημέρας είχε το αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάει την επόμενη (17/12) σε εκδήλωση για παιδιά, χωρίς να τηρούνται μέτρα

djoko
Στη φόρα βγήκε ένας από τους κύριους λόγους για την αθώωση του νούμερο 1 τενίστα του πλανήτη, την ώρα που συνεχίζεται κανονικά το σήριαλ για το εάν θα παραμείνει στην Αυστραλία για να παίξει στο Australian Open ή αν θα απελαθεί παρά τις τελευταίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Σερβίας, λοιπόν, ο «Νόλε» έδωσε δείγμα στις 13:05 στις 16/12/21 και μερικές ώρες αργότερα παρέλαβε το θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στις 20:19.

Όσον αφορά την εξαίρεση που του δόθηκε από τις αυστραλιανές Αρχές, ο Σέρβος φαίνεται να είναι καλυμμένος παρά την τελική τροπή που θα πάρει το θέμα όταν ξεκαθαρίσει μια και καλή, ωστόσο φαίνεται να επιβεβαιώνεται πως ο ίδιος δεν τήρησε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και επισκέφτηκε εκδήλωση για νεαρούς τενίστες στο Βελιγράδι μία ημέρα αργότερα.

Δείτε το σχετικό έγγραφο για το PCR του Τζόκοβιτς, στο οποίο φαίνονται καθαρά όλες οι σημαντικές λεπτομέρειες:

nole-test
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης