Με… μισή ομάδα ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό, απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής

Με… μισή ομάδα ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό, απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής

Έξι ενεργά κρούσματα ποδοσφαιριστών διαπιστώθηκαν στον τελευταίο εργαστηριακό έλεγχο για Covid 19 στον οποίον υποβλήθηκαν τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος κι έτσι ο Άρης θα παραταχθεί αποδεκατισμένος στον αυριανό (5/1, 21:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς η Super League 1 απέρριψε το αίτημα αναβολής

ofi_aris
Βάσει πρωτοκόλλου, θα πρέπει να είναι επτά τα κρούσματα ποδοσφαιριστών στους δύο τελευταίους ελέγχους για να αναβληθεί ένας αγώνας. Ο Άρης έχει έξι από τους ελέγχους των τελευταίων ημερών, δίχως να υπολογίζονται σε αυτά οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν επέστρεψαν από τις πατρίδες τους καθώς διαπιστώθηκε ότι είχαν προσβληθεί από Covid 19.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι «κίτρινοι» κατέθεσαν αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό από τη Super league 1, αλλά η τελευταία απέρριψε το αίτημα επικαλούμενη το πρωτόκολλο.

«Κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν συνολικά εννέα θετικά δείγματα, που αφορούν έξι ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.

Οι έξι ηχηρές απουσίες του Άρη
Κι έτσι ο Άρης θα παραταχθεί δίχως τους Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέρ Ματίγια, Φαμπιάνο, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Χρήστο Μαρμαρίδη και τον Αμπουπακάρ Καμαρά ο οποίος απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Μαυριτανίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ούτως ώστε να καλύψει τα σοβαρά κενά. Για παράδειγμα, ο Γιοάν Μπεναλουάν αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γιάκουμπ Μπράμπετς, με τους Σούντγκρεν, Γκάνεα να υπολογίζονται για τα άκρα.

Είναι δεδομένο επίσης ότι θα διατηρηθεί η τριάδα στα χαφ με τους Τζέγκο, Σάσα και Ντιαγέ, ενώ στα επιθετικά άκρα θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Χουάν Ιτούρμπε. Για τη θέση του αριστερού χαφ, ο έμπειρος τεχνικός θα επιλέξει έναν εκ των Λούμορ, Χαΐροβιτς, Μπερτόγλιο αναλόγως και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο τελευταίος, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ο Κριστιάν Λόπεθ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Iturbe, Lucas Sasha, Bertoglio, Brabec, Sakic, Jeggo, Ndiaye, Sundgren, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης