Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι»

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι»

Οι Μπακς έκλεισαν νικηφόρα το 2021 ξεπερνώντας το εμπόδιο των Μάτζικ στο Ορλάντο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

giannis_humble
Το Μιλγουόκι ανέβηκε στο 24-13 στην κατάταξη, φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες στην κανονική περίοδο έπειτα από το 118-136 επί των Μάτζικ στο παιχνίδι όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους του.

Ο Greek Freak ήταν επιβλητικός έχοντας 33 πόντους (6/6 βολές, 12/18 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ στα 31' που έμεινε στο παρκέ.

«Είναι δεδομένο, έχουμε μια γεμάτη ομάδα. Σπουδαίοι τύποι, σπουδαίοι συμπαίκτες, σπουδαίο ταλέντο... Όσο περισσότερο παίζουμε μαζί, τόσο καλύτεροι θα γίνουμε στην πορεία» εξήγησε ο Αντετοκούνμπο έπειτα από το νικηφόρο πέρασμα από το Ορλάντο. Και πρόσθεσε: «Ο ουρανός είναι το όριο για αυτή την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι»!

Φέτος ο Γιάννης μετράει 27.4 πόντους με 53% στο σουτ εντός πεδιάς, 11.4 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ μ.ό. Επίσης, έφτασε τα 18 double - doubles και τα 11 ματς που σημειώνει 30+ πόντους.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης