Απασφάλισε ο Χέντερσον κατά της Πρέμιερ Λιγκ: Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η υγεία των ποδοσφαιριστών

Απασφάλισε ο Χέντερσον κατά της Πρέμιερ Λιγκ: Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η υγεία των ποδοσφαιριστών

Αιτία ότι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα συνεχιστεί κανονικά τη γιορτινή περίοδο με το ούτως ή άλλως βεβαρημένο πρόγραμα του

henderson
Δυσαρεστημένοι είναι άπαντες καθ' όπως φαίνεται στην Λίβερπουλ, με τους συντελεστές της ομάδας να μιλούν ο ένας μετά τον άλλο για την κατάσταση της πανδημίας και την εξέλιξή της σε συνάρτηση με το απαιτητικό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Αγγλίας.

Ενώ η σκηνή είναι έτοιμη να υποδεχθεί τόσο τους «κόκκινους» (οι οποίοι, σημειωτέον, μαζί με το 2-2 κόντρα στην Τότεναμ θα παίξουν πέντε ματς σε λιγότερο από δύο εβδομάδες), όσο και τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας, πίσω από αυτή φαίνεται πως τα παράπονα είναι πάρα πολλά, ακόμη και από έναν τόσο καλά οργανωμένο απέναντι στον κορωνοϊό σύλλογο.

Μετά τις πολλές τοποθετήσεις του Γιούργκεν Κλοπ, που πριν από λίγα 24ωρα δήλωσε ότι το να είναι κάποιος ποδοσφαιριστής ανεμβολίαστος μειώνει -εκτός των άλλων- τις πιθανότητές του να αποκτηθεί από την Λίβερπουλ, ήταν η σειρά του Τζόρνταν Χέντερσον να υψώσει τους τόνους, δείχνοντας με το δάχτυλο τους διοργανωτές και κατηγορώντας τους πως δεν νοιάζονται για την υγεία των πρωταγωνιστών αλλά έχουν στο μυαλό τους κυρίως τα έσοδα.

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος μπορεί να καταλάβει πόσο έντονη είναι η κατάσταση για εμάς αν δεν την ζήσει από πρώτο χέρι. Το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα για εμάς και θέλουμε να μπορούμε να αγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο κάθε φορά που πατάμε χορτάρι. Και δυστυχώς είναι δύσκολο να το κάνουμε αυτήν την περίοδο.

Τα πράγματα είναι έτσι για μερικά χρόνια τώρα και ήταν από τότε δύσκολα, αλλά έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα ο κορωνοϊός και γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Ακόμα χειρότερη. Έχω την αίσθηση ότι κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την υγεία μας. Νομίζω ότι οι αποφάσεις που παίρνονται δεν έχουν ως κύριο μέλημά τους την υγεία των ποδοσφαιριστών και θεωρώ ότι δεν τα σκέφτονται αρκετά σοβαρά ειδικά την περίοδο που διανύουμε με την Covid-19 στην ζωή μας.

Εμείς ως παίκτες φυσικά και θέλουμε να παίξουμε, να βγούμε στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συζητήσεις στα παρασκήνια και θα προσπαθήσουμε επίσης να επηρεάσουμε για να κάνουμε βήματα προόδου, αλλά για την ώρα έχω την αίσθηση ότι δεν σέβονται τους ποδοσφαιριστές όσο θα έπρεπε, υπό την έννοια ότι δεν έχει οριστεί κάποιος που θα μπορεί να μιλάει εκ μέρους τους ανεξάρτητα και να έχει την δύναμη να μπορεί να βγει και να πει ότι αυτά που γίνονται είναι εις βάρος της υγείας των ποδοσφαιριστών», σχολίασε ο Χέντερσον.

Κλείσιμο
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βοηθός του Κλοπ, Πεπ Λάιντερς, ο οποίος δήλωσε την Τρίτη: «Για μένα οι ειδικοί δεν είναι οι προπονητές. Ειδικοί είναι οι επιστήμονες και οι γιατροί και θα έπρεπε να ακολουθούμε τις οδηγίες τους. Αυτούς θα έπρεπε να ρωτήσει η Πρέμιερ Λιγκ (για το τι πρέπει να γίνει με το πρόγραμμα) και όχι τους CEO και τους προπονητές. Η υγεία μας πρέπει να είναι πάνω απ' όλα».



Ειδήσεις σήμερα:

Το σκεπτικό του Ελεγκτικού Συνεδρίου που άναψε το πράσινο φως για το καζίνο στο Ελληνικό

Η Αστυνομία ψάχνει να συλλάβει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στη Θεσσαλονίκη

Δισεκατομμυριούχος εγκατάλειψε την εκκλησία των Μορμόνων και δώρισε 600.000 δολάρια σε LGBTQ οργάνωση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης